Sokan keresik az interneten a nagy őt. Valakinek sikerül is, másoknak viszont az életükbe került az ismerkedés. Egy nőt savban oldottak fel azért, mert nem akart lefeküdni a férfival, egy másik nő pedig csak azért randizott egy férfival, hogy később kirabolja és megölje.

Kirabolták és fejbe lőtték a randi után

A 27 éves Adam Hilarie egy társkereső oldalon ismerkedett meg egy 18 éves nővel. Elmentek bowlingozni, majd felmentek Adam lakására, ahonnan később a férfi hazavitte a nőt. Másnap a nő három társával együtt betört Adam floridai lakásába, ahol fegyverrel a földre kényszerítették, és azt követelték, hogy könyörögjön az életéért. A férfi így is tett, arra kérte a támadókat, hogy ne öljék meg, mert van egy öt éves kislánya. Hiába könyörgött, a támadók fejbe lőtték - írta a Mirror.

Később a rendőrök mind a négy elkövetőt elfogták, a nő a randiba is csak a rablás miatt ment bele.

Kizárta az erkélyre a nőt

2014 augusztusában az új-zélandi 26 éves Warriena Wright két hétre ment Ausztráliába a barátnője esküvőjére. Amíg ott volt, a Tinderen keresett magának társaságot. Megismerkedett Gable Tosteevel, akivel pár nap múlva személyesen is találkozott.

Rövid italozás után felmentek a férfi lakására, ahol később vitatkozni kezdtek, majd a férfi kizárta a nőt az erkélyre. A nő kérlelte, hogy engedje haza, de ezt Tostee nem tette meg. A nő megpróbált átmászni a szomszéd erkélyére, hogy onnan meneküljön haza, de mászás közben lezuhant a 14. emeletről. A férfi hangfelvételt készített az egész estéről.

Miután a nő lezuhant az erkélyről, a férfi visszament a városba bulizni.

Nem viselte jól a szakítást

A 23 éves Molly Mclaren is az egyik társkereső oldalon ismerkedett meg egy férfival, akivel egymásba szerettek. Később viszont Molly szakított a férfival, aki ezt nehezen viselte. A lány a szakítás után mindig félt, mert a férfi zaklatta a közösségi oldalakon. Végül a férfi leszúrta a nőt, a kést pedig a kocsijában hagyta - írta a Mirror.

Molly percekkel halála előtt írt üzenetet az anyjának, hogy a férfi követte őt az edzőterembe. A 26 éves Joshua Stimpson bevallotta, hogy megölte Mollyt.

Nem feküdt le vele, ezért megölte

Egy 26 éves mexikói férfi Tinderen ismerkedett meg egy 26 éves francia lánnyal. Párszor randiztak, majd egyszer csak a nő eltűnt Mexikóban - írta a Metro

A rendőrség a férfi erkélyén talált hat kiló emberi maradványt, közvetlenül a fémdobozokban tárolt sósav mellett. A férfi savban feloldotta a nőt, mert az nem akart vele lefeküdni. A DNS-teszt egyértelműen kimutatta, hogy a zsákokban a francia nő maradványai voltak. A ruhái egy táskában voltak elrejtve.

Forrás: Shutterstock

Feldarabolta a lányt

Japánban egy 26 éves férfi egy szextárskeresőn ismerekdett meg alkalmi partnerével, akit felvitt a lakására. Később a rendőrség a nő levágott fejét találta meg egy bőröndben a férfi lakásán. Találtak még vérnyomokat és rengeteg légfrissítőt, amit valószínűleg akkor használt a férfi, amikor feldarabolta nőt.

A férfi bevallotta a gyilkosságot, és megmutatta a rendőröknek, hova rejtette a nő többi részét. A törzsét egy erdőben találták meg, a karjait és lábait attól kicsit távolabb, szétszórva.