Ma még havazhat, de hamarosan itt a tavasz

ÁLLAT galamb madár Debrecen, 2014. szeptember 1.
Galambok egy szökőkútnál a nyárias napsütésben, a debreceni Kossuth-téren 2014. szeptember 1-jén. Az ősz első napján az ország keleti felében marad a nyárias meleg idő, akár 30 fokig is emelkedhet a hőmérsé
Debrecen, 2014. szeptember 1. Galambok egy szökőkútnál a nyárias napsütésben, a debreceni Kossuth-téren 2014. szeptember 1-jén. Az ősz első napján az ország keleti felében marad a nyárias meleg idő, akár 30 fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Az ország nyugati részén esős, hűvös idő várható, néhol a legmelegebb órákban is csak 15 Celsius-fok lehet. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu időjárás-előrejelzése szerint már nem kell sokat várni a tavaszra, csütörtöktől sok napsütésre lehet számítani. 
Vágólapra másolva!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerdán még egy utolsót rúg a tél: Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékre ugyanis

gyenge hófúvás miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

A Köpönyeg.hu azonban jó híreket is tartogat az előjelzésében. Csütörtökön: Sok napsütésre számíthatunk, csak estefelé délkeleten növekszik meg a felhőzet.

Csapadék nem lesz. Reggel -10 és -3, délután 1 és 7 fok

között alakul a hőmérséklet.

Péntek: Főleg nyugaton és délen növekszik meg a felhőzet, ezeken a tájakon gyenge vegyes csapadék is lehet. Máshol több napsütés ígérkezik. 3 és 10 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szombat: Hajnalban párássá válik a levegő. Nappal változóan felhős idő valószínű. 6 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap:

Többórás ragyogó napsütés,

majd estétől felhősödés várható. Esetleg este DNy-on fordul elő eső. Reggel 0, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet. A DK-i szél megélénkül.

Hétfő: Erősen felhős idő ígérkezik, többfelé esővel, záporral. Marad a 10 fok körüli maximum.