Freya, a szerelem és az érzékiség istennője

2018.03.22. 10:29

Freya a szerelem, az érzékiség, a kedvesség és a báj Istennője, a skandináv mitológia meghatározó alakja. Hogy hogyan kötődik mindez hazánkhoz? Létezik Zalakaroson egy hely, amelyet a skandináv istennő ihletett.

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ezúttal Zalakaroson járt, az ott szerzett tapasztalatairól vlogjában mesél.

Most előretolt ékként felfedezni jöttem Zalakarosra, letesztelni a családom számára a szállodát, mert nyáron velük szeretnék visszatérni. Patrik imádná a Vizipók-csodapók Gyerekbirodalmat, nekem pedig nagy kihívás az Adrenalin csúszdapark– összegezte a műsorvezető, miért is lett következő úti célja a termálfürdőiről híres település.

Alig várja a műsorvezető, hogy családját is elvihesse egy kényeztető hétvégéreForrás: Origo

Szebeni István szállodatesztjeinek egyik fontos pillére a gasztronómia, nem titkolja, hogy szereti a finom ételeket és bizony sokan irigyelhetik, elmondása szerint ugyanis nem egy hízékony alkat.

Világéletemben szerettem jókat enni. Korábban édesanyám, most pedig feleségem főztjét érzem a legtökéletesebbnek. Most, hogy szállodákba látogatok rengeteg új ízzel és fogással találkozom. Szeretem a vidéki ízeket és az ínyencségeket egyaránt. Szerencsés vagyok, hogy jó géneket örököltem szüleimtől, így akármennyit ehetek, nem hízom el. Azért persze odafigyelek, hogy mit, és persze mikor eszek– mondta a műsorvezető, majd hozzátette, zalakarosi látogatása során az ételek teljesen magával ragadták.

Nem hízékony alkat, szerencsésForrás: Origo

Természetesen most sem maradhattak ki a különböző masszázsok és relaxációs programok. Aminek a legjobban örült, az mégsem a kényeztető masszázs, vagy egy jó vacsora volt, hanem valami egészen
más.

Kellemes meleg uralkodott az egész fürdőben, bármerre jártam, egy pillanatig sem reszkettem, pedig fázós fajta vagyok – mesélte a műsorvezető.

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK