A Soros-hálózat kétezer embere dolgozik Magyarország ellen

Soros György SZEMÉLY Foglalkozás üzletember elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél MOZOG gesztikulál Brüsszel, 2014. november 7.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fun
Brüsszel, 2014. november 7. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Jó reggelt Európa – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen, ők be akarnak avatkozni a magyar választásokba, és azt akarják elérni, hogy Magyarországnak bevándorláspárti kormánya legyen - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.
Vágólapra másolva!

A kormányszóvivő Tracie Ahernnek, a Soros Fund Managament volt pénzügyi vezetőjének nyilatkozatára hivatkozott, amely szerint

Soros György a hedge fundot és a Nyílt Társadalom Alapítványt világszerte és Magyarországon is egyértelműen eszközként használja arra, hogy politikai véleményét, pénzügyi terveit, illetve gazdasági elképzelésit érvényre jutassa.

Soros György, bevándorláspárti amerikai spekuláns Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

Hozzátette: a nyilatkozat szerint Soros György valószínűleg több milliárd dollárt költött el Magyarországon az alapítványán keresztül, és

legalább 2000 ember munkálkodik azon, hogy akaratát érvényre jutassák, azaz a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen dolgoznak.

Kovács Zoltán ezért

a magyar kormány nevében arra szólította fel a Soros-szervezeteket, hogy hozzák nyilvánosságra ennek a 2 ezer embernek a nevét,

és azt is, hogy mely ellenzéki politikusok szerepelnek a Soros-szervezetek fizetési listáján.