Az ügyészség lopás és szeméremsértés miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy 35 éves kiskunhalasi férfit, aki március 6-án egy sörözőből italokat és édességet lopott, pár nappal később pedig egy nőnek mutogatta magát az utcán.

A férfi március 6-án bement a kiskunhalasi piacra, hogy egy sörözőből alkoholt és élelmiszert lopjon. Elkezdte az ajtót egy késsel feszegetni, de nem tudta kinyitni, ezért betörte az ablakot, amin keresztül bemászott a sörözőbe. Alkoholt, energiaitalt, kávét és csokoládét lopott összesen 14 600 forint értékben. A férfi ittas volt, amikor kirabolt a sörözőt, ezért a felső ruházatát és a kését a sörözőben hagyta, és hazafelé az ellopott csokoládékat elszórta az utcán- írja sajtóközleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A férfi öt nappal később, hajnalban Kiskunhalas központjában sétálgatott, amikor észrevett egy nőt, aki egyedül sétált.

Követni kezdte, megszólította, majd elővette a péniszét és mutogatni kezdte a nőnek.

Az ügyészség őrizetbe vette a férfit, majd március 21-én gyorsított eljárásban bíróság elé állította. A bíróság 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte, valamint 2 évre eltiltotta a közügyek intézésétől a visszaeső férfit. Az ítélet jogerős.