Csepelen is megszólalt Vona Gábornak a müezzin

Vona Gábor Székelyudvarhelyen
Vágólapra másolva!
Tüntetők fogadták tegnap este Vona Gábort a Jobbik fővárosi kampányzáró rendezvényén Csepelen. Közben azt kiabálták neki, hogy "Allah akbar!", és a müezzin hangja is megszólalt.
Vágólapra másolva!

Beszélni akartak mintegy százan a pártelnökkel a Jobbik korábbi szimpatizánsai, ám erre nem kaptak lehetőséget. A rögtönzött sajtótájékoztatón a felszólalók elmondták, hogy számukra az egyetlen alternatíva április nyolcadikán a Fidesz maradt - írja keddi számában a Magyar Idők.

Vona Gábor Forrás:

Vonát Ózdon is ellentüntetők hada várta a múlt héten. Müezzin szólamokkal és molinóval fogadták az amúgy jobbikos, egy női alkalmazottját anális szexuális zaklatással fenyegető polgármester – Janiczak Dávid - által vezetett városban.

A molinón az állt: „Neked az iszlám az utolsó reménységed, nekünk a kereszténység az első."

Az elmúlt időszakban számos korrupciós botránnyal érintett Jobbik elnökének nehéz hetei vannak. Számos olyan felvétel látott ugyanis napvilágot korábban, amelyben Vona Gábor az iszlámot magasztalja, így például az emberiség utolsó reményének nevezi, vagy épp felesküszik Allahra, vagy a nagy turáni testvériségről beszél török szélsőségesek előtt.

Február második felében is szembesítették ezzel Vonát, éppen a programját kezdte volna ismertetni egy budapesti fórumon igen komolyan, amikor megszólalt a müezzin. Feltehetően egy telefon csengőhangja volt, de a lényeg, hogy az utóbbi időben muszlimbarát szólamaival végképp hiteltelenné váló Jobbik-elnök egészen nevetségessé vált, és lefagyott.

Arról pedig ma írt az Origo, hogy Vona Gábor török és így iszlám kapcsolata egy zavaros múltú, korábbi vádiratok és hírszerzési jelentések szerint Szürke Farkas terrorszervezet vezetőjeként hírhedté vált szélsőséges török nacionalista. Ő egy fotó tanúbizonysága szerint Vona szívélyes jó barátja. A török férfi Musa Serdar Çelebi, aki vádlott volt a II. János Pál pápa elleni merénylet perében, mint az összeesküvés központi alakja.