Káoszt akar az országnak az ellenzék

Horgos, menekültek, 2015.09.16.
Horgos, 2015. szeptember 16. Migránsok tüntetnek a Horgos-Röszke határátkelőhelynél, a magyar-szerb határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. Könnygázt és vízágyút is bevetettek a magyar rendőrök a magyar-szerb határnál az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Vágólapra másolva!
A Magyar Idők számba vette, hogy mi tulajdonképpen az ellenzék célja: „tízezres migránstömegek betelepítése, gazdasági összeomlás és politikai káosz”. A lap publicistája, Botond Bálint egy alapos cikkben mindezt összefoglalta.
Vágólapra másolva!

A Magyar Idők arról írt, hogy mi az ellenzék igazi célja. Oyan parlamentről álmodoznak, melyikben a Demokratikus Koalíció, az MSZP–Párbeszéd, az LMP és a Jobbik lenne többségben. Mivel a pártvezetők nem fogadhatják el egymást, ezért kívülről importálnának egy „párton kívüli", „szakértő" kormányfőt, ami az ország szuverenitásának azonnali feladását és megszűnését jelentené.

Az ellenzék a „birodalmi irányítás új módszereivel kísérletezne” a magyarokon

A Magyar Idők szerint hasonló eredményre vezetne egy olyan kormány is, amelyet a négy, jelenleg ellenzéki párt valamelyikének miniszterelnök-jelöltje vezet majd, hiszen a miniszterelnöki pozícióért nyilván óriási engedményeket kellene tenni. Ebben az esetben is gyenge vezetője lenne az országnak, aki mind Brüsszelben, mind itthon csak sodródna az eseményekkel.

A cikk szerzője kiemeli, hogy „rajtunk kísérletezgetnék ki a birodalmi irányítás új módszereit és a lakosságcsere új technikáit."

Tízezres nagyságrendű migránstömeg jelenne meg

Elsődlegesen a muszlim bevándorlás kérdésében van egyetértés az ellenzék között, mert

mindegyikük ígéretet tett már arra, hogy el fogja fogadni a kötelező kvótát.

A lap szerint ez tízezres muzulmán migránstömeg megjelenését jelentené, az ellenzéki álmok szerint már 2018 nyarán. A Nyugat ugyanis nem várhat, Magyarországon is létre kellene hozniuk azt a visszafordíthatatlan helyzetet, amelyet a saját országaikban már előállítottak.

Nyilvánvaló: minden gazdasági bevándorlót beengednének.

Egészen rövid időn belül bizonyos állami feladatköröket a Soros-birodalom által finanszírozott álcivil szervezetekhez adnának:

  • a bevándorlók kérelmeinek elbírálása,
  • a beléptetés folyamata,
  • a vallásszabadság „biztosítása", vagyis az iszlamizáció
  • a kereszténység elleni harc, a női egyenjogúság megszűntetése
Forrás: MTI/Ujvári Sándor

A határon túli magyarokat megfosztanák alapvető jogaiktól

A nemzetközi politikai színtéren az ellenzék a Lengyelország elleni 7. cikkely szerinti eljárást támogatna, és a határon túli magyarokat megfosztanák alapvető jogaiktól. Az is nyilvánvaló, hogy az ellenzék - ha megtehetné - külföldi támogatással megszüntetné a sajtószabadságot, betiltaná a jobboldali sajtót. Minden bizonnyal hónapok alatt az ország többévnyi nemzeti jövedelmével megegyező vagyont veszítene, úgy, hogy közben 2019 közepére-végére a bérből és fizetésből élők másfél év alatt elbuknák azt a keresetnövekedést, amit a Fidesz-kormány utolsó öt évében megkaptak. A gazdasági növekedés struktúrája visszatér a 2010 előttihez. A Gyurcsány-Bajnai világhoz. Az esetleges növekedés eredményeit nem a lakosság látja majd, hanem kizárólag az újra beinduló pénzszivattyúkon keresztül a külföldi tulajdonú pénzügyi szereplők.

A Magyar Idők cikke úgy zárul, hogy mindez persze nem történhet meg, mert „a demokrácia felszámolását, liberális áldemokráciává alakítását, amire a bolsevikok és nyilasok most nyíltan készülődnek, nem fogjuk eltűrni, hiába szereznek hozzá külföldi támogatást, mint 1956-ban. A liberalizmusban Magyarországnak, a magyar nemzetnek, a magyar embereknek nincs jövője, sőt már jelene sem”.