Elszabadult a pokol a korrupt Jobbik elnökségében

Miskolc, Jobbik
Vona Gábor szerint
Vágólapra másolva!
Óriási vihart kavart a pártban a Jobbik „őszödi beszéde” melyben Mirkóczki Ádám azt állította, hogy minden hazugság volt, amit a párt korábban állított és képviselt. A választások előtt alig egy héttel a Jobbik elnökségében is elszabadult a pokol. Hangfelvétel bizonyítja, hogy egymást szólítják fel lemondásra az elnökség tagjai, akik félnek attól, hogy Vona lehallgatja őket – írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

A választások előtt alig néhány nappal ideges puccshangulat uralkodik a Jobbik vezetésében. A pártelnökön kívül már majdnem mindenki szembenézett a keserű igazsággal, hogy

rövidesen csúnya bukáshoz vezet Vona Gábor a párt lelkét eladó politikája.

Megindult a helyezkedés is a jövőt illetően - írta a Ripost.

Óriási a felháborodás

Nemcsak az elnökség, de a tagság körében is óriási felháborodást keltett Mirkóczki Ádám nyilatkozata, miszerint egyértelmű hazugság volt a Jobbik nemzeti radikalizmusa, minden, amit csak mondtak, állítottak ezen a téren. Nagy a felháborodás a másik alelnök Schneider Tamás eltitkolt vadászbirtoka miatt is. Valóságos lavina indult el, felháborodott jobbikosok támadják a párt Facebook oldalát, gyalázkodó kommentek árasztották el az elnökségi tagok netes felületeit.

Egyre nagyobb a káosz a korrupt Jobbikban Vona Gábor politikája miatt Forrás: Facebook/Vona Gábor

A megzavarodott vezetők úgy próbálnak védekezni és előremenekülni, hogy

egymást szólítják fel a lemondásra, írásban és szóban is.

Teljes a bizalmatlanság, attól rettegnek az elnökség tagjai, hogy be vannak poloskázva az ülések, hogy Vona testőrsége lehallgató-berendezéseket helyezett el a teremben.

Az elnökségen belül Toroczkai László követelte elsőként és leghangosabban vezetőtársa, a mindent megtagadó Mirkóczki azonnali eltávolítását. Toroczkai bátran felvállalja mindezt az őt telefonon felhívó csalódott jobbikosok előtt. Azt sem bánta már, hogy magnóra veszik és közzéteszik a szavait. Jobbikosok juttatták el a Ripostnak az erről szóló hangfelvételt.

Mint arról korábban beszámoltunk, az elmúlt napokban elképesztő korrupciós botránysorozat söpört végig a Jobbikon, és nagyon úgy néz ki, hogy a párt erodálásának jeleként

komolyabb repedések alakultak ki a Jobbik legfelsőbb köreiben.

A rengeteg botrány, Simicska Lajos szerepe, Szabó Gábor pártigazgató lebukása, mint Simicska táskás embere, az anális szexszel fenyegetőző Vona-helyettes, Janiczak Dávid gyalázata – kérdés, a hátralevő pár napot, hogy fogja tudni kihúzni Vona Gábor.