Soros emberével, a Soros-egyetem professzorával üzletelt Karácsony Gergely

Soros György SZEMÉLY Foglalkozás üzletember elnök FOTÓ ÁLTALÁNOS konferencia TÁRGY MŰSZAKI ESZKÖZ mikrofon SZELLEMI TEVÉKENYSÉG beszél MOZOG gesztikulál Brüsszel, 2014. november 7.
Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fun
Brüsszel, 2014. november 7. Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke beszél a Jó reggelt Európa – Most vagy soha elnevezésű konferencián Brüsszelben 2014. november 7-én. (MTI/EPA/Julien Warnand)
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely árnyékkormányának kihirdetésekor vált nyilvánvalóvá, hogy az MSZP-P miniszterelnök-jelöltjének környezetében hemzsegnek a Soros Györgyhöz, vagy az általa finanszírozott szervezetekhez kötődő miniszter-jelöltek. A cégnyilvántartást áttekintve az Origo újabb Soroshoz köthető embert talált Karácsony környezetében. Az MSZP-P jelöltjének korábbi családi cégében 6 éven át volt kültag Tóka Gábor, azaz a Soros-egyetem, a CEU professzora. Nem meglepő módon Fekete-Győr András, a Momentum elnöke is Soros emberével, Tókával közösködik.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo korábban már megírta, Karácsony Gergely árnyékkormányának tagjai vagy megbízható ex-MSZMP káderek, vagy hírhedt migránsbarátok, vagy éppen olyan alakok, akik ezer szállal köthetők Soros György bevándorláspárti milliárdos szervezeteihez és hálózatához.

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Nem ők az egyetlenek azonban, akik Karácsony környezetében a Soros-hálózatot képviselik.

A cégnyilvántartást átnézve az Origónak föltűnt, hogy

Karácsony egykori családi cégében 6 éven át kültag volt Tóka Gábor.

A Scriptoart Bt. kültagjaként Tóka 2010 és 2016 között volt Karácsony feleségének a közös otthonukban bejegyzett cégben az üzlettársa.

A Soros-egyetem hivatalos honlapja szerint

Tóka jelenleg is professzorként dolgozik Soros egyetemén, a CEU-n.

A Momentum is a bevándorláspárti spekuláns emberével üzletel

Fekete-Győr András, a Momentum nevű viccpárt elnöke nemrég bejelentette, hogy

a Medián és Tóka Gábor segítségével új közvélemény-kutatást rendeznek a Belvárosban,

miután a nőverő Juhász Péter, az Együtt jelöltje belebukott a feleségverési botrányába, és ennek következtében visszalépésre kényszerült. (A méregetés valószínűleg csak lódítás lehetett, hiszen Fekete-Győr visszalépett az MSZP javára, holott korábbi felmérések szerint az ismeretlen MSZP-s jelölt népszerűtlenebb volt, mint a viccpárti elnök.)

Soros György, bevándorláspárti milliárdos Forrás: MTI/EPA/Julien Warnand

De a lényeg: újabb Karácsony-körüli emberről derült ki, hogy egyúttal Soros embere is.