''Csak egy nőt vertem agyon'' – döbbenetes részletek a migránsbűnözésről

2018.03.29. 19:46

Egyelőre csak szikrái vannak a nyugat-európai társadalmak lázadásainak a tömeges migráció miatt, de bármikor elfajulhat a helyzet – hangzott el Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című kötetének magyarországi bemutatóján. Bayer Zsolt publicista és Földi László biztonságpolitikai szakértő arról is beszélt, hogy mostanra Európa lelke Közép-Európában található.

„De hát én csak egy nőt vertem agyon” – ez, az Ausztriában barbár gyilkosságot elkövetett migráns védekezésnek szánt horroridézete is szerepel a hazánkban most megjelent, a PestiSrácok.hu által magyarul kiadott Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című oknyomozó kötetében. 

Bemutatták a Határtalan bűnözés című oknyomozó kötetetFotó: Csudai Sándor - Origo

Migránsok uralják a német városokat

A könyvbemutatón Bayer Zsolt a kiadványra utalva azt mondta, Németországban nem engedélyeznek kinyomtatni egy könyvet, és ebben minden benne van. Ulfkottét a vele szemben álló oldal megpróbálta a demokrácia és a szólásszabadság legnagyobb dicsőségére ellehetetleníteni, befeketíteni, majd pedig a végén betiltani. Földi László, biztonságpolitikai szakértő szerint Németországban mára több városnegyed irányítása fölött átvették az uralmat a migránsok. A szakember szerint nem hipotézisekről írt a szerző, hanem tényekről, ezért kötelező olvasmánnyá tenné.

Ha megnézzük a mai nyugat-európai demográfiai adatokat, akkor világos, hogy nem a levegőbe beszélt az a török képviselő, aki szerint 20 év múlva a muszlimok többségben lesznek Európában – hívta fel a figyelmet Bayer Zsolt. A publicista elmondta, hogy Németországban 600 ezer olyan illegális migráns van, aki nem kap tartózkodási engedély, de nem tudják őket kiutasítani. Ha Nyugat-Európának ez kell, akkor hajrá, de nekünk el kell kerülnünk ezt a helyzetet.

A migránsok mára átvették az uralmat több német nagyváros negyedében - illusztrációForrás: AFP/Jorge Guerrero

Állva maradt a berlini fal

Földi László szerint az iszlám európai térhódításában alapvető szerepe volt a nyugat-európai politikai elitnek. A felelősség megállapítását meg kell tenni, mivel többek szerint háború folyik, így nem lehet várni. Kijelentette, hogy a történelem már bebizonyította, hogy a kereszténység és az iszlám nem tud egymás mellett létezni. Úgy látja, tudatos üzleti betelepítés folyik Európába, és ennek a fő felelősei a politikusok.

Az 1950-es évek óta zajlik a tervszerű betelepítés Európába, és aki megpróbált ellenállni, azt rögtön nácinak kiáltották ki – mondta Bayer Zsolt. A publicista szerint a mai Európa pontosan ugyanott van kettéválasztva, ahol a fal kettévágta. Fal már nincs, de a fal mentén két világ van – tette hozzá. A fal nyugati oldalán lévők olyan jólétben éltek és élnek, amire korábban nem volt példa, így mostanra az önfenntartási ösztönét is elvesztette – mondta Bayer.

Tudatos betelepítés folyik Európában - illusztrációForrás: NurPhoto/Julien Mattia/NurPhoto/Julien Mattia

Csak egy szikra kell

A fal keleti oldalán nem örvendhettek ilyen jólétnek, így legalább az önfenntartási ösztönünk megmaradt – hívta fel a figyelmet a publicista. Azzal vádolják a keletieket, hogy előítéletesek, azonban ha nem lennénk előítéletesek, akkor nem tudnánk életben maradni. Ha a Neander-völgyi ember nem levadászta, hanem megsimogatta volna a kardfogú tigrist, akkor elég hamar kipusztult volna – tette hozzá. Éppen emiatt mára Európa lelke Közép-Európában található.

Szólt arról is, hogy vannak jelei a nyugat-európai társadalmak lázadásainak, de ezek egyelőre csak választásokon nyilvánulnak meg. Sajnos az elszabaduló erőszak mezsgyéjén járnak ezek a társadalmak, csak egy szikra kell, hogy elszabaduljanak az indulatok – mutatott rá Bayer és Földi a mostani helyzetre. Földi László szerint a világban lévő helyi válságok megoldhatók, és így minden probléma elkerülhető lenne.

Csak apró jelei vannak a nyugati-európai társadalmak lázadásánakForrás: NurPhoto/Julien Mattia/NurPhoto/Julien Mattia

A szexcsőcselék

Udo Ulfkotte és szerzőtársa, az elismert belbiztonsági szakértő, Stefan Schubert döbbenetes példák bemutatásával, oknyomozói alapossággal és igényességgel, számtalan hivatkozással rántják le a leplet a migránsbűnözésről. Állításaik igazolására tények százait sorolják hadrendbe. A könyv mindenkinek ajánlott, aki kíváncsi a német és európai valóságra, akik szerint egyetlen igazság létezhet, és azt ki kell mondani, és aki magyarként, európaiként aggódik a jövőért. Azért a jövőért, amely Ulfkotte szerint nem lesz békés, mert Merkel és Brüsszel új háborúba vezette Európát.

Bayer Zsolt, Földi László és Szarvas Szilveszter mutatta be a kötetetFotó: Csudai Sándor - Origo

Néhány fejezetcím a kötetből:

  • "A Kölnben élő észak-afrikai szexcsőcselék"
  • "Viszlát szociális biztonság: a menedékkérők lerombolják a szociális államot"
  • "A népvándorlástól a polgárháborúig"
  • "Németország városai no-go övezetekké süllyednek"
  • "Európa az iszlám terror kereszttüzében"
  • "Meneküljön, ki merre lát: pillantás a szakadék mélyére"
  • "Így bomlasztják szét a fegyveres erőinket"

A tragikusan fiatalon elhunyt Udo Ulfkotte könyvének kiadását már nem érhette meg. Az eredeti kiadást (Grenzenlos kriminell, 2016, Rottenburg) a Kopp Verlag kénytelen volt külföldi nyomdában elkészíttetni, a propaganda-véleményelit nyomására több nagy könyvterjesztő hálózat megtagadta a kötet árusítását. Ám Németországban az ellenszélben is hatalmas sikert aratott a kérlelhetetlen őszinteséggel és oknyomozó következetességgel kidolgozott mű.