Kontrát Károly: Soros jelöltjeinek hatalomra kerülésével elveszne a biztonság

2018.03.30. 15:48

Ha április 8-án Soros jelöltjei kerülnek hatalomra, akkor bevándorlóországgá teszik Magyarországot, és elveszítjük a biztonságot - jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Kontrát Károly azt mondta, ebben az esetben Magyarországon is megtörténik az, amit a svéd, német, francia, belga, dán emberek már átéltek, akik a migráció miatt elveszítették a biztonságot.

A bevándorlóországokban ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, a kisebb betörésektől, lopásoktól kezdve az életellenes bűncselekményekig - hangoztatta.Mindennapos a nők elleni erőszak, gyakori a csoportos erőszak, és a fiatal lányokat se kímélik. A szülők már nem merik nyugodt szívvel elengedni a gyermekeket az iskolába, az emberek sötétedés után nem mernek a városok korábban békés részeire menni - mondta.No-go zónák alakulnak ki, ahová életveszélyes behatolni, és ahol a migránsok gyakran rendőrökre támadnak - folytatta.

A bevándorlóországokban állandó a terrorfenyegetettség. Már kockázatos lett tömegrendezvényre menni, metrón utazni, vagy akár szupermarketben vásárolni, mert bárhol merénylet áldozatai lehetnek az emberek - jelentette ki az államtitkár.

A magyaroknak még van választásuk - mondta Kontrát Károly -, április 8-án mindenki tehet azért, hogy Magyarország ne legyen bevándorlóország, és megőrizze a biztonságot.Ezt a döntést csupán egyszer lehet elrontani, mert ha Soros jelöltjei kerülnek hatalomra, és a migránsokat beengedik, akkor soha többé nem fordítható vissza a folyamat - hangsúlyozta Kontrát Károly.