Orbán Viktor: Kétezer fizetett Soros-ember dolgozik a kormány megbuktatásán

Orbán Viktor
Budapest, 2018. január 19. Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a 180 perc című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2018. január 19-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában adott interjúban azt mondta, hogy hitelt érdemlő információk és hangfelvételek láttak napvilágot az utóbbi időben a Soros-hálózat működése kapcsán. Szerinte nagyjából kétezer fizetett Soros-ember dolgozik Magyarországon azon, hogy megbuktassák a választási kampány során a kormányt. A miniszterelnök a Magyar Idők által nyilvánosságra hozott, a hazai és a külföldi Soros-birodalmat harminc másodpercben leleplező hangfelvételre hivatkozva mondta ezt.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában adott interjúban, és utalva a Magyar Idők által nyilvánosságra hozott leleplező hangfelvételekre, kiemelte, hogy hitelt érdemlő információk és hangfelvételek láttak napvilágot az utóbbi időben a Soros-hálózat működéséről.

A miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a Soros-pénzből beszervezett aktivistákat különböző NGO-kba szervezik, amelyek aztán megtámadják a bevándorlásellenes kormányokat Európában. Céljuk bevándorlókontinenssé tenni Európát, kicserélve annak szereplőit, megváltoztatva alapját.

Elmondta, hogy nagyjából kétezer fizetett Soros-ember (zsoldos) dolgozik Magyarországon azon, hogy megbuktassák a választási kampány során a kormányt. A kormányfő azonban hozzátette, hogy a jelenlegi kormánynak elég sok tudása van róluk: információk, jelentések, nevek.

Budapest, 2018. január 19. Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a 180 perc című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2018. január 19-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezért alkotta meg a kormány a Stop Sorost, amely nemzetbiztonsági kérdésnek minősíti a bevándorlást. Magyarország sorsa szempontjából a legfontosabb kérdés most a bevándorlás. Orbán Viktor hangsúlyozta: hiába fejlődik az ország, hiába érünk el sikereket, ha ezen erőforrások a bevándorlás hatására nem a magyar emberekhez, hanem a bevándorlókhoz kerülne.

A Magyar Idők hozta nyilvánosságra a Soros-birodalomra kellemetlen hangfelvételt.

A Magyar Idők korábban jelezte, hogy a birtokába került egy olyan hangfelvétel, amelyen Tracie Ahern, a Soros Fund Management, azaz Soros amerikai pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője arról beszél, hogy legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros akaratát. A hírportál mindezidáig azonban nem hozta nyilvánosságra az ominózus hanganyagot, a napokban azonban erre is sor került. Gyakorlatilag harminc másodpercben bukott le Soros György hazai és külföldi hálózata. A miniszterelnök Kossuth Rádióban elmondott interjújában erre a felvételre gondolt, amikor kétezer Soros-emberről beszélt.

A felvételen az hallható, hogy Ahern a beszélgetésben elismerte, az alapítványt valójában politikai befolyásolásra használják, az erről szóló kérdésre azt felelte: „Nos [az alapítvány] erre való, igen." Amikor beszélgetőtársa az Orbán Viktorral folytatott vitájáról és Magyarországról kérdezi,

Tracie Ahern arról beszél, hogy „mostanra valószínűleg több milliárd dollárt költött" Magyarországon Soros az alapítványán keresztül. Ahern ezzel összefüggésben azt is hozzátette: legalább kétezer ember dolgozik ott (Magyarországon), hogy érvényre juttassák Soros akaratát.

Itt tudja meghallgatni a hangfelvételt magyar felirattal (a képen Tracie Ahern korábbi főnöke látható).