A nőverő Juhász által alapított Milla szerint a magyar nők fejkendőt kell hordjanak

2018.04.01. 14:27

Az „Egymillióan a magyar sajtószabadságért" (Milla) nevű Facebook-csoport szerint a magyar nőknek fejkendőt kellene hordaniuk.

A drogos, nőverési botrányba belebukó Juhász Péter által alapított „Egymillióan a magyar sajtószabadságért" nevű szervezet Facebook-posztja alapján a magyar nőknek, sőt a férfiaknak is, kendőt kellene hordaniuk az országgyűlési választások napjáig, azaz április 8-ig.

(Igen, a férfiaknak is kellene, hiszen egy igazi Soros-szervezet mindig mindent túl akar teljesíteni). 

Valószínűleg az Együtt nevű kamupárt elnöke így akarja a muszlim vallású migránsok tömeges betelepítéséhez felkészíteni a magyar lakosságot.

A jó példával ő akar elöl járni, ugyanis az iszlám szokásoknak megfelelően brutálisan bántalmazta a saját feleségét.  

Úgy tűnik, hogy a migránsokat Magyarországra betelepíteni akaró Soros György által kitartott Migration Aid volt szóvivője, Zsohár Zsuzsanna megfogadta a Milla tanácsát, és máris fejkendőt vett fel.

Zsohár ZsuzsannaForrás: Facebook

Zsohár egyébként mondhatjuk maga is migráns lett, hiszen 2016 végén szír párjával, Samerttel együtt Bécsbe költözött.

A sorosistamagyar nő természetesen nem volt hajlandó integrálódni az osztrák társadalomba, vélhetően ennek jeléül visel fejkendőt.

A korábban feminista Zsohár tehát büszkén hordja az iszlám elnyomás jelképét. 

Egyébként a leggyomorforgatóbb az a hazugság, amellyel a férfiaktól is elvárják a fejkendő viselését, amit egyébként a muszlim férfiak nem kell, hogy viseljenek. Ezzel azt akarják hazudni, hogy a fejkendő viselése nem a nők elnyomásának a jelképe.