A zsidó képviselőket listázni akaró Gyöngyösi Mártont már Soros György irányítja

2018.04.03. 12:29

Pár éve még listázta volna az Országgyűlés zsidó politikusait a jobbikos Gyöngyösi Márton, ma már a Brüsszel és Soros György által szorgalmazott kötelező kvótát is elfogadná. 

Egészen meghökkentő interjút adott az European Security Journalnak a néhány éve még az Országgyűlés zsidó származású képviselőit listázni akaró Gyöngyösi Márton jobbikos politikus. A „Segíteni kell a menekülteket, harcolni kell a populizmus ellen, és együtt kell működni az EU-val" címet viselő interjúból kiderült, hogy Gyöngyösi a következő, rendkívül komplex megoldást találta a migrációs kérdésre: segíteni kell, és újra kell gondolni a stratégiánkat. Hogy ezt hogyan tenné, arról nem sok szó esik - írta a Pesti Srácok.

Gyöngyösi Márton kvótabarát álláspontot fogalmazott meg, így a Jobbik is besorolt Soros György mögéForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Arra a kérdésre, hogy el kell-e fogadni a kötelező betelepítési kvótát, azt mondja,

hogyha menekültekről van szó, akkor természetesen támogatják, de csak addig, amíg az adott országban nem rendeződik a helyzet. Kijelentette, hogy a nemzetközi szabályokat el kell fogadni, és amint lehetőség lesz, a menekülteknek vissza kell térniük a saját hazájukba. 

Gyöngyösi tehát egyértelműen azon a véleményen van, hogy az EU által szorgalmazott menekültkvótákat el kell fogadni. A kvóta ötlete ki mástól, mint Soros Györgytől származik, így a Jobbik mostanra egyértelműen a bevándorláspárti tőzsdespekuláns egyik kiszolgálója lett.