Egy 20 milliós Audival vette meg Vonát Simicska, elképesztő rendszámmal

Vágólapra másolva!
Helyreigazítás: A portálunkon 2018. április 4-én „Egy 20 milliós Audival vette meg Vonát Simicska, elképesztő rendszámmal" címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük, hogy Vona Gábor 20 millió forint értékű Audi A6-os autót kapott Simicska Lajostól. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Vona Gábor azt kérte, ne írassák az autót a nevére, ezért az papíron Faragó Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom gyöngyösi kampányfőnökének tulajdonába került. A valóság ezzel szemben az, hogy Vona Gábor Simicska Lajostól soha semmilyen autót nem kapott, a cikkünkben látható fényképeken bemutatott szürke Audi, amely 2013-as évjáratú, és értéke a 20 millió forintot meg sem közelíti, soha nem volt Vona Gábor tulajdonában, azt soha nem is használta. Azt Faragó Tamás vásárolta meg Németországban 2017-ben, azóta is az ő tulajdonában van.   Egy igen drága ajándékkal lepte meg a Jobbik elnökét Simicska Lajos - tudta meg a Ripost. Vona egy 20 millió forintos Audi A6-ost kapott, minden extrával felszerelve. De a rendszám az, ami igazán magáért beszél.
Vágólapra másolva!

Vona Gábor próbálta titokban tartani a luxusautót, de nem sikerült. A Ripost ugyanis kiderítette, a Simicska Lajostól kapott bőrüléses, minden full extrával felszerelt járgánynak csak a hifiberendezése 2 millió forintba kerül.

Simicska az Audihoz valami egyedit is készítetett:

VEZ-001, vagyis Vezér 001 lett a luxusautó rendszáma.

180 ezer forintba került, hogy ez legyen.

Vona csak azt kérte, hogy ne írassák a nevére a kocsit, inkább

papíron kerüljön jó barátja, Faragó Tamás tulajdonába,

majd ha nyugodtabb idők lesznek, átíratják. Faragó Vona állandó gyöngyösi kampányfőnöke és barátja, régi kétes hírű fickó, az éjszakai élet császára, aki néhány éve még játékautomatáival uralta a környék szerencsejáték-piacát. Amikor Vona bevitte a Jobbikba, a párt régi aktivistái közül többen azonnal kiléptek, mondván, hogy maffiózókkal nem közösködnek - részletezte a portál.

Forrás: Ripost

Összességében 20 millió forint felett van a bőrüléses Audi A6 ára, de ez nem számított, hiszen ajándékba kapta szolgálataiért cserébe, mentorától, Simicska Lajostól, aki lényegében megvesztegette a gyönyörű és méregdrága autóval. A milliárdos első lépcsőben így korrumpálta Vonát,

így fizette ki a Jobbik-elnök politikai "átvedlését" és engedelmességét, azt, hogy látványosan megtagadott mindent a párt korábbi nemzeti radikális múltjából

- írja a Ripost.