Soros embereinek nem Magyarország az első, hanem a biznisz

2018.04.04. 14:44

Most vasárnap arról is döntünk, hogy Magyarország megmarad-e független országnak - mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Dömötör Csaba szerdán azt közölte: sok év munkája és sokak munkája van abban, hogy Magyarország már a saját lábán áll, nem kiszolgáltatott, ezért nem is zsarolható. Ha nem nemzeti kormánya lenne az országnak, akkor ez megváltozna - fűzte hozzá.

Velünk szemben egy gazdasági spekuláns és kiterjedt hálózata áll - mutatott rá -, ez a hálózat kiterjed az ellenzéki pártokra is. Ha Soros György emberei alakítanának kormányt, mint ahogy az egyes környező országokban megtörtént, akkor nekik lenne döntő szavuk a pénzügyekben, a rezsiügyekben, és ami a legfontosabb, a bevándorláspolitikában is - mondta. „Nekik nem Magyarország az első, hanem a nyílt társadalom, és az abban rejlő biznisz" - jelentette ki.

Ilyen körülmények között, akinek számít az ország függetlensége és biztonsága, csak a kormányra és a kormánypártokra számíthat - hangsúlyozva, hozzátéve: a választás tétje messze túlmutat a szokásos belpolitikai vitákon, ezért minden ember támogatását kérte.