100 milliós villákban lakik a Jobbik vezérkara

Ebben a villában él Gyöngyösi Márton
Vágólapra másolva!
Nincs vezető jobbikos politikus, aki kevesebb mint 100 millió forint értékű ingatlanban lakna. Jut pénz bőven Vona közvetlen vezérkarának a Simicska-féle milliárdokból - írta a Ripost.
Vágólapra másolva!

A Ripost sorozatot indított 100 milliós Jobbik-villák címmel. Napról napra bemutatják, hogy a Vona-Simicska párt vezérkara olyan drága ingatlanokban lakik, amire az általuk lenézett hétköznapi embereknek (lásd Vona Gábor mindeddig gondosan titkolt cikkét, melyben disznóknak titulálja őket), soha nem juthat pénzük.

Közös ezekben

a minimum 100 milliót érő ingatlanokban, hogy gondosan kifelejtették, eltüntették őket a parlamenti vagyonnyilatkozatból,

strómanok, távolabbi rokonok, netán idős szülők nevére íratták a méregdrága házakat. Ettől persze még ezekben a villákban élnek a Jobbik-vezérkar emberei, ez az állandó lakóhelyük.

Villanegyedben él a zsidó képviselőket listázó Gyöngyösi

A mostanában már muszlim migránsokat beengedni hajlandó, korábban még zsidókat listázni akaró Gyöngyösi Márton például Budán, a XI. kerület gyönyörű villanegyedében "húzza meg magát" egy hatalmas luxusingatlanban. A palotácska kevésbé sikeres párttársai szemét is nagyon szúrja, ők vezették nyomra a Ripostot.

Ebben a villában él Gyöngyösi Márton Forrás: Ripost

Gyöngyösi is elintézte, hogy a vagyonbevallásban még véletlenül se bukkanjon fel az akár 200 milliót is megérő "házacska". Papíron ugyanis csak egy nagykovácsi, 85 négyzetméteres vityilló boldogtalan tulajdonosa.

Ja, hogy minden este ide, a budai luxusvillába megy haza? Hát ezt nem kell tudnia az átlagembereknek.

A vörösre festett spaletta Forrás: Ripost

Amúgy az újabban migránslobbistává előlépett Gyöngyösi az ősszel alig 6 millióért pirosra festette a villában az összes spalettát, mind a 31 darabot. Így jobban tetszik neki, mint barnán.

Z. Kárpát háza megérhet vagy 800 milliót

A másik villalakó a "templom egere", Z. Kárpát Dániel, aki valamiért szégyelli, hogy valójában Zsigának hívják.

Az ő vagyonbevallása tényleg olyan, mint a templom egeréé, nincs benne egyetlen egy árva ingatlan, semmi!

Ja, hogy ő is minden áldott este egy budai luxusvillában hajtja álomra a fejét? Nem kell mindent tudnia a Vona Gábor által mosléknak és papucsállatkának becézett hétköznapi halandóknak!

Ebben a villában tengeti életét szegény Zsiga Kárpát Dániel Forrás: Ripost

Z. Kárpát, azaz Zsiga Kárpát Dániel nem aprózza el, a budai hegyvidék legdrágább utcájában, a Svábhegy kellős közepén birtokol egy akkora házat, hogy abban 100 millióért legfeljebb egy fürdőszobát kapni. Egy felkért ingatlanszakértő alsó hangon úgy 800 millióra taksálta, de hozzátette, hogy ha a ház mögötti kert is ennyire gyönyörű, akkor már 1 milliárd fölött vagyunk.

A sorozat holnap folytatódik.