Európa nehéz helyzetben van, a britek el akarják hagyni Európát, Spanyolország és Olaszország instabil, ezért nagyon fontos, hogy Magyarország megőrizze a stabilitását - minderről Hans-Peter Friedrich, a német parlament alelnöke beszélt abban a videoüzenetben, amit Gulyás Gergelynek, a Fidesz alelnökének küldött. 

Magyarország nagyon fontos választás előtt áll, és mi a ti sikeretekért szorítunk – mondta Hans-Peter Friedrich, a német parlament alelnöke abban a videóban, amit Gulyás Gergelynek, az Országgyűlés és a Fidesz alelnökének küldött. A bajor Keresztényszociális Unió politikusa kijelentette, Európa nehéz helyzetben van, a britek el akarják hagyni Európát, Spanyolország és Olaszország instabil, ezért nagyon fontos, hogy Magyarország megőrizze a stabilitását.

Különösen fontos, hogy fiatal politikusok kerüljenek a parlamentbe – tette hozzá. Hans-Peter Friedrich elmondta, hogy Bajorország számára nagyon fontos, hogy az együttműködés megmaradjon, mert Magyarországot és Bajorországot nemcsak egy folyó, a Duna és a közös történelmi hagyomány köti össze, hanem az az elkötelezettség is, hogy Európában közösen védjük meg a kultúránkat