A nőverő Juhász Péter folytatja a tarhalást, mert megbuktak a választáson

2018.04.10. 11:12

Szégyentelen videót tett közzé a Facebookon a nőverő Juhász Péter. Miután lebukott, hogy éveken át terrorizálta a családját, verte az élettársát, nem tudott indulni egyéni jelöltként a választáson. A nőverési botrányba tehát belebukott, és persze az egyszázalékos pártját is még rosszabb helyzetbe hozta, még egy százalékot sem kaptak vasárnap.

Juhász PéterFotó: Mudra László - Origo

Így vissza kell fizetniük közel 200 millió állami támogatást. Juhász Péter persze nem lenne Juhász Péter, ha egyrészt nem kezdene azonnal tarhálni (még Sorostól is szeretne pénzt, lényegében erről beszél), másrészt ha nem hárítaná másra irgalmatlan kudarcát. Most az MSZP-t szidja éppen, mert megszavazta a Fidesszel az egyébként példamutató átláthatóságra törekvő törvényt: nem kaphatnak pénzt a nem létező pártok. És az Együtt - vasárnap kiderült - gyakorlatilag nem létezik.

Íme a videó:

Juhász persze nem akar visszamenni call-centerbe ügyintézőnek, mindenképpen politikus akar maradni és szerepelgetni a tévében, utcán fütyülni, másokat rágalmazni. Csakhogy ehhez pénz kell. Most már 200 millió forint. Az egész életében kudarcot kudarcra halmozó nőverő politikai "karrierje" gyaníthatóan véget ér.