Moravszki Enikő Magyarország legszebb menyasszonya

2018.04.14. 12:03

Vonyarcvashegy, ragyogó napsütés, gyönyörű környezet, vidám csevegő „násznép". Ezek fogadták a 2018 Legszebb Menyasszonya Szépségversenyre, Magyarország első élményalapú szépségversenyére kíváncsi látogatókat, amely mind hangulatában, mind vizualitásában vetekedett egy igazi esküvővel.

A döntős mezőny
A képre kattintva galéria nyílik!
Fotó: Hirling Bálint - Origo

A rendezvényt szervező Esküvő Okosan hitvallása, hogy találkozzanak azokkal az emberekkel, akiknek az oldal szól, hiszen "akkor lesznek hitelesek abban, amit írnak nekik". Kiss Péter ötletgazda és tulajdonos a helyszínen hangsúlyozta: az oldal legfőbb célja az inspiráció és a kiszolgálás: a menyasszonyok számára érdekes és értékes tartalmak létrehozása.

Az érkezést és egy könnyed koccintást követően rövid felkonferálással és a sztárzsűri bemutatásával kezdődött a verseny, ezt követően Magyarország hét legszebb menyasszonya négy-négy kollekcióban vonult végig a nagyérdemű előtt az exkluzív kifutón. Először egy laza, elegáns öltözetben, majd alkalmi, menyecske és végül menyasszonyi ruhában csodálhatták meg a hölgyeket az érdeklődők.

Négy-négy kollekcióban mutatták meg magukat a lányok
A képre kattintva galéria nyílik!
Fotó: Hirling Bálint - Origo

A különleges megmérettetésen több mint négyszázan indultak, közülük 100 jutott az első körbe, majd a zsűri a fényképek és bemutatkozások alapján öt hölgyet szavazott a döntőbe. A szervezők – a hatalmas érdeklődésre való tekintettel – további két, a legmagasabb közönségszavazatot elérő menyasszonyt hívott meg az eseményre, létrehozván a hétfős mezőnyt.

Tomán Szabina, Takács Nóri, Halász Éva és Zsidró Tamás számára nagy fejtörést okozott a döntős hölgyek kiválasztása. A zsűri egyetlen férfitagja szerint indokolt volt egy ilyen jellegű verseny megszervezése, hiszen: nagyon sok szépségverseny van az országban, de az esküvői divat hatalmas iparág, és mostanra nagyon felerősödött.

Ennek elsődleges okaként az internetet említi a mesterfodrász, hozzátéve, hogy ő „nagyon szereti szakmájának ezen részét is, és örül, hogy most itt lehet".

Zsidró Tamás zsűritagként vett részt a versenyen
A képre kattintva galéria nyílik!
Fotó: Hirling Bálint - Origo

Takács Nóri csatlakozott az előtte szólóhoz, és kiemelte: „boldog, hogy élőben találkozhat a lányokkal". A szépségszakértő az interneten követte a rendezvényt, ugyanis éppen a mézesheteket tölti újdonsült férjével, de tréfásan hozzátette az elmondottakhoz, hogy a versenyen való közreműködését „megszervezni sem lehetett volna jobban, hogy azért nem tud részt venni rajta, mert a saját nászútján van".

„Itt nem állunk meg, az biztos"

A szavazós oldalon produkált több mint félmillió letöltés, valamint a 70.000 fölötti szavazatok száma a szervezőket is kellemesen meglepte, hamar elterjedt a verseny híre „szó szerint ömlöttek a képek". Kiss Péter ötletgazda kiemelte, hogy a zsűri részéről – „szakmailag és magánemberként is – megvan az érzékenység a téma iránt, tudnak kapcsolódni hozzá. A szervezők célja, hogy egy valódi kapcsolat legyen az e körökben mozgók között."

Több mint négyszázan jelentkeztek a versenyre
A képre kattintva galéria nyílik!
Fotó: Hirling Bálint - Origo

A szervezők ennek érdekében akár minden hónapban alkalmat teremtenének egy találkozási pontra, fórumra, hiszen a cél: összehozni az ügyben érintettek körét, hogy minél több eseményen tudjanak találkozni, kapcsolatot ápolni, tapasztalatokat cserélni. További tervek a jegyesek éjszakája, és egy főként Ázsiára jellemző szokás meghonosítása is, ahol többen házasodnak egyszerre. Az említett rendezvény és a gigantikus lakodalom költségét természetesen a cég állná.

A hölgyek kifutón való bemutatkozását és az egy-egy mondatos bemutatkozásokat követően Zsidró Tamás kiemelte a lányok kisugárzását: mind a heten nyertesek vagytok, szeretnék gratulálni a vőlegényeknek: jó szemetek van! A mesterfodrász korábban is megjegyezte a hölgyekkel kapcsolatban, hogy „sugárzik belőlük a karizma. Egy nőnek az élete egyik legfontosabb és legszebb pillanata, ők vannak a fénypontban."
A hatalmas érdeklődés és izgalom övezte verseny most lezárult. A koronát a zsűri Moravszki Enikőnek ítélte. A győztes menyasszony olyan ajándékokkal lett gazdagabb, mint Halász Éva egyedi menyasszonyi ruhája a jeles alkalomból, luxusautó egy hétre, valamint utazásra, szépészeti kezelésre, esküvőszervezésre szóló nagy értékű utalványok.

Moravszki Enikő a legszebb menyasszony
A képre kattintva galéria nyílik!
Fotó: Hirling Bálint - Origo

2018 legszebb menyasszonya szerint hatalmas előnyben lesz részük az esküvőn, hiszen számára a verseny előkészülete, felkészülés volt a nagy napra, amelyet így vőlegényével közösen előre is megtapasztalhattak. Én már akkor győztesnek éreztem magam, amikor bekerültem a döntőbe, hihetetlen, nem készültem fel erre a lehetőségre - nyilatkozta meghatódottan.

A versenyről senki sem távozott üres kézzel, a bőkezű felajánlók s szponzorok minden versenyző számára gondoskodtak ajándékokról. „A nyeremények mind a közös utat hivatottak segíteni" – fűzték hozzá a szervezők.