Újabb testrészekre találtak a Fertő tóban, ahol folyamatosan búvárok dolgoznak, hogy megtalálják a feldarabolt nő további maradványait - írja a Blikk.

Roland Koch eisenstadti ügyész egy osztrák portálnak azt mondta, hogy két kart is találtak kézfejek nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot, amik a feltételezések szerint a korábban megtalált törzshöz tartoznak. Jelenleg DNS-vizsgálatokat végeznek, hogy kiderítsék, egy ember testrészeit találták-e meg. A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség komolyan foglalkozik annak lehetőségével, hogy a novemberben eltűnt VV Fanni holttestét találhatták meg.

Péntek óta hatalmas itt a felfordulás, nemcsak búvárok, de nyomkereső kutyák is a testrészek után kutatnak. Minden bokorba benéznek. Egy nádasszigetre koncentrálnak, itt került elő a torzó. Az azt megtaláló horgász azóta sem tért magához. Igazság szerint mindenki csak találgat, biztosat senki nem tud. Annyi bizonyos, erről a környékről jó ideje nem tűnt el senki- mondta lapnak egy magyar férfi, aki Rust településen lakik, ahol megtalálták az első maradványokat.

Korábbi információk szerint az osztrák rendőrség bekért a a magyar rendőröktől az eltűnt személyek listáját, de ezt az Országos Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg a lapnak.

Már az osztrák lapok is arról cikkeznek, hogy talán VV Fanni holtteste került elő.

Fannikámnak a kezein és a lábán is volt tetoválása, amely alapján, ha szükséges, lehet őt azonosítani. De az én DNS-mintáim is a hatóság rendelkezésére állnak- mondta a Blikknek Novozánszki Fanni anyja, aki nagyon várja, hogy kiderüljön az igazság.

A Novozánszki család ügyvédje szerint az eddig nyilvánosságra hozott adatok valószínűsítik, hogy VV Fanni holttestét találhatták meg.

Abban az esetben, ha valóban Fanni az, csak arra tudok gondolni, gyilkosa azért vágta le a fejét, hogy így soha ne derüljenek ki a lány halálának körülményei. Ha ugyanis megfojtották azzal a bizonyos kötéllel, amit a gyanúsított autójában találtak, annak eltitkolására ez az egyetlen módszer- mondta a lapnak dr. Lichy József ügyvéd, aki szerint az is gyanús, hogy pont a tetovált végtagok hiányoznak a testről.

Forrás: RTL Sajtóklub

VV Fanni november 20-án tűnt el, B. Lászlót gyanúsítják a meggyilkolásával, aki a nő eltűnése óta előzetes letartóztatásban van. A nő holttestét egyelőre nem találták meg.