Az eltűnt K. Judit férje járhatott a Fertő tó körül, pontosan azon a környéken, ahol a holttestet megtalálták- írja a Bors.

Egy női holttestet találtak meg darabokban a Fertő tó ausztriai oldalán, Ruszt településnél. Először a törzset találta meg egy helyi horgász, majd a fej is előkerült. Felmerült a gyanú, hogy a november 20-án eltűnt VV Fannit rejthették el a Fertő tóban, de a DNS-vizsgálatból kiderült, hogy nem az egykori valóságshow-szereplő testrészeit sodorta partra a víz. Egy osztrák lap szerint valószínű, hogy a szintén rejtélyes módon eltűnt darnózseli hentes feleségének, K. Judit holttestére bukkantak rá- írja a Bors.

Darnózseli gyilkosság

A 40 éves K. Judit gyógytornászként dolgozott 2014 májusában, amikor nyomtalanul eltűnt. Később férje, N. János kertjében megtalálták a nő holttestéből származó tüdőt és szívet. Ennek ellenére 2016-ban felmentette a bíróság, mert a sósavval szétroncsolt szervekről nem lehetett biztosan megállapítani, hogy K. Judité voltak. 

 A gyógytornászként dolgozó nő teste nem került elő,

mindössze pár belső szervét találták meg, a tóban talált holttestből pedig éppen a belső szervek hiányoznak.

Ebből gondolják, hogy ő lehet az. Az is kiderült, hogy a testet hosszú ideig fagyasztóban tarthatták, mielőtt a vízbe dobták.

Lehet, hogy az övé, lehet, hogy nem. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem foglalkoztat a dolog- mondta a Borsnak K. Dezső, K. Judit apja.

Megkönnyebbülés lenne számomra, ha kiderülne, hogy az ő testét találták meg. Az legalább bizonyosságot jelentene- mondta az apa, majd hozzátette, hogy a lánya megölésével gyanúsított férj sógora akkoriban Ausztriában dolgozott, nem messze attól a helytől, ahol megtalálták a holttestet. A férfi korábban azt mondta a lapnak,

biztos benne, hogy lánya férje, János a gyilkos.

Nem merült fel ilyen. Ha érintene minket az ügy, mint ügyvéd, már tudnom kellene róla- mondta a lapnak dr. Jován László, János ügyvédje. 

Az ügyet újratárgyalják. Egyelőre rejtély marad, kinek a holttestét találták meg a Fertő tóban.