A hatodik emeletről ugrott a mélybe egy angyalföldi férfi

2018.04.23. 08:33

Gumilövedékkel nyakon lőtte magát, majd leugrott egy angyalföldi panelház hatodik emeletéről egy 74 éves férfi - írja a Ripost.

Éppen otthon voltam, amikor egy hatalmas puffanást hallottam - mesélte a Ripostnak egy döbbent szomszéd.  A hatodikon élő bácsi ugrott le - tette hozzá.

A rendőrök órákig helyszíneltekForrás: Ripost

A házban most mindenki azt beszéli, milyen bizarr módon vetett véget az életének - írja a Ripost. Először egy gumilövedékes fegyverrel nyakon lőtte magát az erkélyen, aztán leugrott.

Éppen a lakás elé esett... - mondta a Ripostnak könnyes szemmel a lakó. A 74 éves S. Lászlót szerették és sajnálták a szomszédok.

Mindig két bottal a kezében sétált, már nagyon beteg volt. Évekig mindig csak a feleségével együtt láttuk, de nemrég ő elhunyt. Onnantól egyre kevesebbet láttam az utcán és a lépcsőházban. Felesége elvesztése után teljesen magába fordult. Nagyon sajnálom, borzasztó, ami történt - mondta egy másik lakó.

A háztömbbel szemben egy hosszú, gyerekeknek kialakított park van, majd mögötte egy kis iskola. Az idős férfi éppen délután vetett véget az életének, pont akkor, amikor a legtöbb gyermek szokott játszani. A rendőrség hamar kiért, majd kordont húztak fel, hogy mások ne lássák a szörnyű helyszínt, majd órákig helyszíneltek.

A Ripost  megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, és közölték: „Egy 74 éves férfi kiesett az erkélyről. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ezért közigazgatási eljárásban vizsgáljuk az ügyet."

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!