Brüsszel és a Soros-hálózat továbbra is ránk kényszerítené a migránsokat

Hollik István beszél CSELEKVÉS gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása plenáris ülés politikus SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.
Vágólapra másolva!
A Soros-jelentésnek egyértelműen az a célja, hogy megtörje hazánkat, és a bevándorlást ránk kényszerítse – mondta a kormánypártok nevében Hollik István a közmédiának.
Vágólapra másolva!

A kereszténydemokrata politikus a kormánypártok nevében reagált az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságában (LIBE) készülő magyar különjelentés Brüsszelben ismertetett tervezetére. Hollik István szerint a bemutatott „Soros-jelentés" újabb erős nyomásgyakorlás Magyarországra.

Úgy fogalmazott, hogy a hazugságokkal, tárgyi tévedésekkel teli jelentést az a Judith Sargentini zöldpárti képviselő készítette, aki Soros György legszorosabb szövetségese Brüsszelben.

Hollik szerint egyértelműen az a céljuk, hogy megpróbálják a migránsokat, a bevándorlást Magyarországra kényszeríteni, és meg akarják törni Magyarországot, a magyar kormányt, hogy az elfogadja a kötelező betelepítési kvótát. De ez nem fog megtörténni, mert a magyar emberek április 8-án egyértelmű döntést hoztak: nem szeretnének bevándorlókat, és nem akarnak bevándorlóországban élni - jelentette ki a KDNP-s politikus.

– hangsúlyozta Hollik István.

Megpróbálták Szijjártó Péterbe fojtani a szót a brüsszeli demokraták

Megírtuk, hogy Brüsszelben az úgynevezett Sargentini-jelentésről vitáztak, ahol Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter úgy fogalmazott, hogy az uniós jelentés hazugságok gyűjteménye, és a magyar kormány nem fogadja el a hazugságoktól hemzsegő jelentést.

A vita során egészen elképesztő jelenetnek lehetek szemtanúi az érdeklődők: elvette a szót Szijjártó Pétertől a LIBE-bizottság vezetője, mert szerinte a magyar külügyminiszter az Európai Parlament méltóságát sértette. Jelen állás szerint így működik a szólásszabadság Brüsszelben.