Választás elé került Szebeni István

2018.04.27. 10:33

Szebeni István Bükfürdő egyik legszebb wellness szállodájában szállt meg egy kis időre. Ilyenkor igyekszik mindig aktív pihenéssel kikapcsolódni, ám az úszás és a különböző masszázs programok is veszélybe kerültek. A műsorvezető ugyanis nem veti meg a videojátékokat sem, így amikor meglátta a külön erre kialakított szobát, hatalmas kísértést érzett.

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ez alkalommal Bükfürdő egyik legszebb wellness szállodájába látogatott el.

A szobában is volt jakuzziForrás: Origo

Különleges, káprázatosan szép szobát kaptam, tátott szájjal bámultam a meseszép kilátást. A szobáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, minden létező földi jóval felszerelt, csodás kilátás, tisztaság, még az ágymatracok is újak." – mesélte Szebeni István.

A műsorvezetőnek korábban annyira megtetszett a thai masszázs, hogy ez alkalommal sem hagyta ki, bár nagy volt a kísértés.

A műsorvezető megszerette a thai masszázstForrás: Origo

 „A wellnessben a jakuzzi gyönyörűen körbe van rakva minden este illatgyertyákkal. Hangulatos, bájos, nyugtató. Azután egy kicsit úsztam, a fürdőbe pedig egy zárt folyosón keresztül lehet átsétálni. Levezetésként csocsóztam is, majd megláttam a gyerekeknek berendezett szobát videojátékokkal, úgyhogy ott is eltöltöttem egy kis időt egyedül. figyelem, nem beragadni a játékban 3 napra!

- tette hozzá a műsorvezető, hogy csak óvatosan a videojátékokkal, főleg, ha gyerekkel megyünk.

Szebeni István szeret csocsózni isForrás: Origo

Szebeni István méltatta a szálloda épületét is.

Nincs elég dicsérő szó, komolyan. A Makovecz Imre által tervezett mennyezet a pompa és az elegancia egyvelege. Alig hittem el, hogy 2004-ben volt utoljára felújítva a hotel.

- mondta a műsorvezető. 

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.