Az ifjú Soros nyíltan támadja Orbán Viktort

2018.04.28. 12:08

Az utóbbi időben látványosan megnövekedett a magyar belpolitka iránt való érdeklődése Alexander Sorosnak. Most a Yedioth Ahronot nevű izraeli lapnak adott terjedelmes interjút, amelyben horribilis mennyiségű hazugság és elemi csúsztatás hangzott el Orbán Viktor miniszterelnökről, a magyarországi választási kampányról, Izraelről és annak miniszterelnökéről - írja a 888.hu. Az ifjabb Soros brutálisabb ideológiai harcos lesz, mint az apja? 

Korábban megírtuk, hogy nagyon úgy néz ki, hogy hatalomátvétel kezdődött a Soros-családban, és az amerikai milliárdos fiának, Alexandernak szándékozik átadni „az örökséget." Korábban is voltak erre utaló jelek, hiszen tavaly áprilisban elkísérte apját Brüsszelbe, amikor Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével találkozott, hogy tárgyaljanak a magyarországi helyzetről, és ezt követően Budapesten is járt, sajtóértesülések szerint politikai motivációból. Most már azonban a napnál világosabb, mi történik a Soros-családban: a Playboy-életmódot folytató Alexander Soros a múlt heti ellenzéki tüntetés napján ismét a magyar fővárosba érkezett barátjával egy európai körút keretében. Találkozott Aleksandar Vučić, szerb köztársasági elnökkel, továbbá Brüsszelben, Párizsban és Berlinben is járt.

Alexander Soros és barátja együtt érkeztek BudapestreForrás: Ripost

A magyar belpolitika iránt való érdeklődése az utóbbi időszakban feltűnően megnövekedett: Twitteren kommentálta az első kormányellenes tüntetést, valamint a nemzetállamok megszűnéséről álmodozott.

Alexander Soros már a magyar miniszterelnököt támadja

Legújabb húzásaként pedig a Yedioth Ahronot nevű izraeli lapnak adott terjedelmes interjújával üzent a magyar nyilvánosságnak tweetjében:

A 888.hu megtalálta az Alexander Sorossal készített beszélgetést, amiben az ifjú Soros több ízben is kitért Orbán Viktor miniszterelnökre, a magyarországi választási kampányra, Izraelre és annak miniszterelnökére, továbbá apjának a szerinte filantropikus tevékenységére. A portál szerint az interjú teljes szövegének értelmezését nagymértékben megnehezítette az a horribilis mennyiségű hazugság és elemi csúsztatás, amely az elhangzó témák mindegyikében felmerült.

Kiderült, hogy Alexander Soros szerint Orbán Viktor április 8-i győzelmének „semmi köze nem volt ahhoz, hogy a kampány apjára, Soros Györgyre és az ő tevékenységére fókuszált volna." Dacára annak, hogy több médiamutatóban is vezet az ellenzék, Alexander Soros úgy látja, "Magyarországon megszűnt a szabad média."

A 888.hu megfogalmazása szerint kijelentéseit azzal tetézte, hogy a történelmi győzelmet arató és a nemzetközi gratulációk garmadáját is begyűjtő Orbán Viktor azzal, hogy az általuk támogatott migránsok ellen kampányolt, szerinte azt mutatta, hogy már nem cselekszik racionálisan, mániákussá vált.

Alexander Soros nyilvánosan támadja, mocskolja egy szuverén ország demokratikusan megválasztott miniszterelnökét, csak mert éppen az nem úgy táncol, ahogyan ő szeretné – vonja le a következtetést a portál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK