A meggyilkolt S. Fanni családjától W. Dávid szülei levélben kértek bocsánatot. Az ügyben elkészültek a szekértői vélemények, de ezek egyelőre nem publikusak- írja a Bors.

A gyilkos W. Dávid szülei levélben kértek bocsánatot S. Fanni családjától, amiért a fiúk meggyilkolta a 19 éves lányukat.

Kifejezték együttérzésüket, levelet írtak az érintett családnak, választ azonban nem kaptak- mondta a Borsnak a gyanúsított férfi ügyvédje, dr. Hegedűs László.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A lap úgy tudja, S. Fanni családja nem tudja kiheverni a lány elvesztését.
Nem is csodálom, imádták Fannit, nagyon szép család voltak. Az ismerősök félnek, hogy Fanni édesanyja már sosem lesz ugyan olyan, mint Fanni elvesztése előtt- mondta a Borsnak a család egyik ismerőse, aki hozzátette, hogy nem tudnak semmit a fiúról és a családjáról sem. Rokonai nem keresik velük a kapcsolatot.

Ahogyan azt korábban az Origo megírta, a 17 éves W. Dávid megvárta az Újlak utcai házuknál a 19 éves S. Fannit, majd több késszúrással megölte. Korábban egy párt alkottak, de szakítottak, ez volt az, amit nem tudott feldolgozni a gyilkos. Miután megölte a lányt, W. Dávid elmenekült a helyszínről. Pár órával később a szülei házában fogták el a rendőrök. A fiú először házi őrizetbe került, majd szigorították az ítéletet, azóta előzetes letartóztatásban van.