Ez Sváby András válasza, megkerestük példátlan botránya és lebukása után

2018.05.04. 12:45

Miután nyilvánosságra kerültek Sváby Andrásék botrányos üzenetváltásai, az ATV-n Heti Napló címmel szereplő műsor szerkesztőségében zajló chatelés egy Soros Györggyel és édesanyjával kapcsolatos hír kapcsán kezdődött és vált döbbenetesen alpárivá. Sváby András, aki egyes kollégáival mindig Soros Györgyöt védte, a magánéletében úgy tűnik, mintha kevésbé kedvelné. Soros édesanyjáról elképesztően trágárul ír. A hazug, kettős beszéddel lebukó Sváby és Vujity Tvrtko úgy tudjuk, kifejezetten félnek, hogy milyen levelezésük kerül majd még szintén a nyilvánosság elé. Megkerestük Sváby Andrást az üggyel kapcsolatban. Mutatjuk, hogy reagált.

Ahogy arról korábban írtunk, Sváby András és Vujity Tvtrko trágár, elfogadhatatlan módon beszélt az általuk tűzön-vízen át védett Soros Györgyről és annak súlyosan beteg, évekkel ezelött meghalt édesanyjáról, Elizabeth Sorosról.

A média hulló "csillagai" egy megdöbbentően obszcén beszélgetést folytattak egymással, amiben az idős asszony és fia közötti szexuális kapcsolatra tettek megjegyzéseket,

de itt sem álltak le az ocsmánykodással, és arról beszéltek, hogy Soros György édesanyja „fogazós típus-e," és hogy vajon az anya és fiú szex után szóba jöhetett-e némi kannibalizmus is.

Sváby, aki magát liberális szabadgondolkodónak tartja, most igazán kimutatta milyen is valójában:

az összegecizett mama pinát eszi meg a végén desszertként

- írta.

Sváby András, a kultúremberForrás: Ripost

Azt nem tudni, hogy Sváby ezt az igen alpári és kultúremberhez - ami nyilvánvalóan nem ő - méltatlan szöveget miért mondta Soros György anyjáról.

Ma felkerestük Sváby Andrást telefonon. Szerettük volna, ha válaszol arra, miért írt ilyeneket Soros György édesanyjáról, és mindennaposak-e náluk az ilyen "színvonalú" beszélgetések a műsorvezetők között. Azt is szerettük volna megtudni, szerinte ki adhatta ki a screenshotot. 

A műsorvezető kizárólag SMS-ben volt hajlandó kommunikálni velünk. Amikor azt kértük, adjon interjút, ezt válaszolta:

Kizárt, eddig is jól elvoltak az álláspontom nélkül.

Sváby András ezzel egyértelművé tette,

nem kíván élni a lehetőséggel, hogy tisztázza magát.

Nem is nagyon tudná, hiszen az első részleteket már közölték a bulvárlapok. A kiszivárogtatók a napokban további részleteket ígértek. Eközben Sváby András munkaadója, az ATV is vizsgálatba kezdett, hogy megtalálják, kitől, kiktől indult el a kiszivárogtatás.

Figyeljék az Origót! Ma még izgalmas folytatása lesz az ügynek!