Sváby András szánalmasan magyarázkodik, elhatárolódni nem hajlandó

2018.05.04. 13:21

Facebook-bejegyzést írt Sváby András, miután egyre nagyobb a botrány a trágár, ocsmány bejegyzései miatt. Ebben nem hajlandó elhatárolódni a bejegyzésektől, sőt másokat hibáztat, azokat, akik nyilvánosságra hozták azokat. Ezek szerint nem ő és naplós kollégái tehetnek a példátlan trágárkodási botrányról, aminek során a Soros Györgyöt a nyilvánosság előtt mindig védő Sváby-Vujity-féle Napló-riporterek lebuktak a kettős beszéddel, hanem a nem ellenzéki sajtó. 

Nem volt hajlandó válaszolni a kérdéseinkre, miért írt alpári, mocskos módon Soros György édesanyjáról a szoclib média hullócsillaga, a Facebookon viszont gyakorlatilag beismerő vallomást tett Sváby András. A szánalmas magyarázkodást szó szerint idézzük. 

"Szürreális helyzet, ha egy MAGÁNbeszélgetés tendenciózusan összevágott részleteiről kell megszólalnom. Ám figyelve a helyzetet hallgatni sem jó. Gyors leszek, ezért azon túl is siklanék, hogy

egy magánbeszélgetést nyilvánosságra hozni bűncselekmény.

Ezt mindenki tudja. Nyilván abba sem kell belemenni, hogy az egész beszélgetés egy durván obszcén, eltúlzó, ámde kifejezetten ironikus belső kitárgyalása volt egy a kormánysajtóban megjelent Soros Györggyel kapcsolatos címadásnak: "Soros meg akarta ölni az anyját" Ebből indult a magánbeszélgetés, aminek bizonyos kiragadott mondatai kikerültek. Nem fogok elhatárolódni saját magamtól.

Idáig hittem abban, hogy egy magánbeszélgetésben az ember ironikusan, akár trágáran otrombáskodhat is. Ilyen vagyok.

Ám mivel a magánbeszélgetésem kikerült a bocsánatkérést se halogatnám tovább.

Sajnálom, ha bárkit megbántottam, és olyat kellett olvasnotok, amihez nem volt kedvetek. Elnézést.

Köszönöm, ha ezt végigolvastátok és köszönöm a figyelmeteket. (Ha valaki ebből bárhol idézne, mindez csak teljes terjedelmében használható.)

Vigyázzatok a magánchatekkel! "

Sváby András posztjaForrás: Facebook

A naplós csetelést, ami miatt Sváby magyarázkodik, a Ripost leplezte le:

Forrás: Ripost