Mocsár Attila döbbenetes módon túlélt egy kilencemeletnyi zuhanást, miután késsel támadt anyjára és nővérére. A fiú drogelvonás miatt kapott dührohamot. Amikor magához tért, azt hitte, hogy elütötték, miközben biciklizett, ezért nem mozognak a lábai - írja a Blikk. 

A férfi többször volt már elvonókúrán drogfüggősége miatt - írja a Blikk

Éppen egy újabb elvonóra készült, amikor egyszer csak dührohamot kapott otthonában, és

egy késsel szíven szúrta az anyját, aztán a nővérére is rátámadt.

A kés pengéje nem volt elég erős, ezért eltört és a két nőnek sikerült elmenekülnie, így mindketten megúszták a támadást, de a lánynak a mai napig látszanak a sérülései a tarkóján és a nyakán. Mire a két menekülő nő a földszintre ért, a fiú kiugrott a kilencedik emeleti lakásból. Szerencséje volt: a zuhanást egy tuja felfogta, így nem halt szörnyet, de lábai lebénultak.

Leszokott a drogokról, még a cigiről is azóta. Ám akkor elviselhetetlen volt. Láttuk, hogy nagy a baj, a saját nyakát is megvágta. Kértük, hogy azonnal induljunk az elvonóra
- mondja a fiú anyja, fel Mocsárné Kóka Éva, aki azt is hozzáteszi, hogy nem haragszik a fiára, hiszen tudja, hogy nem volt magánál.

Később azt hitte a fiú, hogy biciklizett és egy autó elütötte, de a támadásból semmire sem emlékezett. Attila izomzata elsorvadt, csontkinövései, fekélyei vannak, és a lábát sem tudja kinyújtani. Emellett személyiségzavarral is küzd.