Itt az új Soros-terv: így árasztanák el migránsokkal Európát

kerítés
A member of the Spanish Guardia Civil climbs as would-be immigrants stand atop a boarder fence separating Morocco from the north African Spanish enclave of Melilla on October 22, 2014, following a morning assault on the boarder in an attempt to cross into Spain. The flow of migrants scrambling to reach Spain's north African territory Melilla is at double the rate of last year, an official said on October 21 as he defended police after a video showed abuse by border guards. The head of the Spanish government delegation in the territory, Abdelmalik El Barkani, said the number of attempts by desperate migrants to scale the seven-metre (23-foot), triple-layer fence separating Melilla from Morocco has surged in 2014. AFP PHOTO/ BLASCO AVELLANEDA
Vágólapra másolva!
Az Európai Unió és az ENSZ arra készül, hogy végleges szabályokat dolgozzon ki a bevándorlásról, ami minden ország számára érvényes lesz, írja a StopEuro nevű olasz hírportál.
Vágólapra másolva!

Egy olyan rendszert akarnak kiépíteni az emberek mozgatására és mozgására, amelyek biztosítják a nyílt társadalmakat, az azokba történő befogadást és a nulla visszautasítást.

A cél? A globalizált világban még az embereknek is éppen olyan gyors és szabad áramlást kell biztosítani, mint az árucikkeknek.

Ellenkezés nincs a tervbe kalkulálva.

Nézzük meg először, mi történik az Európai Bizottságban!

Az Európai Unió azon tagországait, amelyek több szolidaritást mutattak a migránsok befogadásának terén, mint Görögország és Olaszország, strukturális alapokkal látják el a következő, 2021-2027-es költségvetésben. Az olyan országokat viszont, amelyek húzódoznak befogadni a migránsokat, mint Magyarország és Lengyelország, azokat büntetik.

Forrás: AFP/Blasco Avellaneda

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és első elnökhelyettese, Frans Timmermans nagyon is hajlik arra, hogy büntesse a visegrádi országokat és Ausztriát, mert ők saját állampolgáraik érdekét tartják elsősorban szem előtt, és nem nyitják ki válogatás nélkül országuk határát a migránsok előtt.

Az Európai Bizottság ilyen irányú nyilatkozatai azután láttak napvilágot, hogy Soros április 16-án elmondta Timmermansnak, hogy mi a baja a magyar kormánnyal. Orbán Viktor miniszterelnök Stop Soros csomagjának bejelentése hozzájárult ahhoz, hogy a milliárdos bezárja Budapesten a Nyílt Társadalom Alapítványait, és ennek következtében 2021-ben bezárhat a budapesti Soros-egyetem, a CEU is.

A Sorost, Junckert és Timmermanst összekötő baráti kötelék már régóta ismert. Timmermans el is mondta, hogy több mint húsz éve van baráti viszonyban a spekulánssal, és hozzá hasonlóan elkötelezettje a „nyílt társadalomnak". Ők rendszeresen találkoznak, és e találkozókon nem egyszer van jelent Martin Schulz, az Európai Parlament korábbi szocialista elnöke is.

A helyzet az ENSZ-ben sem jobb.

2018 decemberében az ENSZ nyilvánosságra fogja hozni a migrációra vonatkozó Globális Megállapodásról szóló dokumentumát, amely fordulópontot jelent a migráció szempontjából, és rögzíti azon irányelveket, amelyeket az egyes nemzeteknek és az Európai Uniónak követnie kell.

Az ENSZ-hez kapcsolódó Nemzetközi Migrációs Szervezet sem ígér jobbat. Ugyanis e szervezet tökéletesen tükrözi mindazt, amit Soros akar a migrációval, és ezt annak igazgatója, William Lacy Swing nyilvánosan el is mondta.

Közölte: „Történelmi lehetőségünk van arra, hogy olyan emberi áramlási rendszert hozunk létre, amely keretében az emberek biztonságosan, törvényesen és szabad akaratukból mozognak, miközben emberi jogaikat teljes mértékben tiszteletben fogják tartani."

A figyelmeztető írás a végén azt írja, ha az ENSZ és az EU közös megegyezése, azaz a Globális Megállapodás életbe lép, onnantól kezdve nem lehet visszaküldeni egy Líbiából elindult, migránsokkal teli hajót vagy csónakot.