Játszótéren maszturbál a szegedi pedofil

2018.05.10. 16:24

Rajtakapták azt az idős férfit, aki kislányokat figyelt meg, és közben a nadrágjába nyúlva kielégítette magát egy szegedi játszótéren. Nem ez volt az első eset, egy közösségi oldalon több szülő is jelezte, hogy látták már a férfit. Az ügyben a rendőrség eljárást indított - írja a Délmagyar.

Egy szegedi játszótéren hintázott két kislány, akiket egy idős férfi figyelt a padról. Amikor egy pillanatra a szüleik nem figyeltek, a férfi elbújt egy bokor mögé, és a nadrágjába nyúlt. Egy környéken lakó, kétgyerekes anyuka lépett közbe, aki két férfi segítségével elzavarta az idős férfit. A pedofil korábban is járt a környéken, akkor egy kislánynak mutogatta magát.

Először a két kislány nagyszülőjének gondoltam, de aztán mikor észrevette, hogy nincs a közelben szülő, zavart lett, és azt nézte, figyelhetik-e valahonnan. Elment a bokor mögé, és könyékig a nadrágjában volt a keze, de ahogy meglátta, hogy észrevettük, abbahagyta"- mondta a Délmagyarnak a szülő, aki rajtakapta a férfit. Hozzátette, hogy nem ez volt az első eset, korábban letolt nadrággal kergették el. Akkor egy hétéves kislányt zaklatott, aki a történtek után sokkot kapott.

Már több helyen, a Vértónál és a Gedó iskola környékén is látták a férfit, aki általában délután három óra körül tűnik fel az óvodák és játszóterek környékén.

A lap megkeresésére a rendőrség azt válaszolta, hogy az ügyben büntetőeljárás indult, egyben felhívták a helyiek figyelmét, hogy ha hasonló esetről tudnak, azonnal hívják őket.