Családi Majális a Margitszigeten

2018.05.13. 12:57

Igazi kikapcsolódás, nagyszerű élmények várják a családokat a Margitszigeten. Szombaton a Legszelídebb Motorosok nyitották meg a Családi Majálist, ahol ma is színes programokkal várják az odalátogatókat.

Novák Katalin indította el a Legszelídebb Motorosok Felvonulását, amelyen több ezer gyermek vett részt kismotorjával a Családok éve - Családi majális elnevezésű kétnapos rendezvény keretében.

Családi Majális a MargitszigetenForrás: Origo

Az államtitkár elmondta, hogy a családok éve elsősorban arról szól, hogy a régi támogatások megtartása és az újak bevezetése mellett minél inkább bemutassák, micsoda erőforrás a család, mekkora potenciál rejlik a gyermeknevelésben. Ezt jól kifejezik az ilyen rendezvények, amelyek során a résztvevők kikapcsolódnak, kiszakadnak a mindennapok gondjaiból - vélekedett. 

Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős ügyvezető államtitkáraForrás: Origo

Ma is rengeteg program vár a rendezvényre kilátogató családokra, lesz például tombola sorsolás is, amin tegnap a szerencsés nyertes egy wellness hétvégét nyert. Utána többek között Vastag és a Király testvérek lépnek színpadra.

Közben akár kicsik és nagyok is játszhatnak az óriás jengával, építhetnek LEGO robotokat, lecsúszhatnak a mammut csúszdán, de a bátrak felmászhatnak a négyoldalú mászófalra, vagy ugrálhatnak az óriás trambulinon, de a buborék focit is kipróbálhatják.

A hétvégét az Ivan & The Parazol és a Balkán Fanatik zárja.

A Családi Majális részletes programját itt találják.

KAPCSOLÓDÓ CIKK