Egy nyolcéves kislány holttestét találták meg a rendőrök Királyszentistván mellett. A Bors a helyiektől úgy tudja, egy 15 éves fiút gyanúsítanak a gyilkossággal. A rendőrök egy embert őrizetbe vettek. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a 15 éves fiúról van-e szó, de a megyei hírportál szerint a kislány bátyja felismerte a bilincsben elvezetett fiút. Az őrizetbe vett fiatalnál egy másik kislányt is találtak, akit ugyancsak kerestek.


A rendőrség emberölés miatt nyomoz - olvasható a Police.hu-n.

A sólyi kislány eltűnését édesapja jelentette be péntek este. A Veol.hu azt írja, hogy a család azután tett bejelentést, hogy órákig hiába keresték a gyereket. Végül hajnalban a vilonyai zsilipnél az ott dolgozók találtak rá holtan, ruha nélkül. Egy helybeli szerint pénteken este egy fiatalemberrel ment el a kislány valahova, vele látták utoljára.

A Bors legfrisebbb cikkében azt írta, a helyiek szerint a rendőrök egy15 éves hajmáskéri fiút, egy bizonyos Ferencet gyanúsítanak a kislány meggyilkolásával.

A lap beszélt a kislány óvónőjével is. „Valósággal sokkolt a tragédia. Adrienn egy végletekig kedves kislány volt, akire sosem volt panasz. Mindig mosolygott, mindenki szerette. Ferenc is az óvodába járt, de ő nagyon problémás gyerek volt. Rengeteg gond volt vele, végül ki is emelték a csoportból 

-  mondta. A kislány bátyja és Ferenc jó barátok voltak.

Zsanett, a nyolcéves kislány édesanyja a Veol.hu-nak elmondta, hogy 15 éves fia ráismert volt hajmáskéri osztálytársára. Úgy tudni, a bilincsben kísért fiúnál egy kislányt találtak, akit szintén kerestek, de ő élve került elő.

A rendőrök nem messze a holttesttől megtalálták a kislány ruháját, és miután tovább kutattak ezen a területen, rábukkantak a kislány cipőjére, vérnyomokat és egy véres követ is találtak - írja a Veol.hu.

Késő délután a rendőrség közölte, hogy egy embert őrizetbe vettek a gyilkosság miatt. Egyelőre nem derült ki, hogy pontosan kit.