A nyíregyházi rendőrök keresik azt a 12 éves kisfiút, aki szülei engedélyével ment el otthonról, de már nem ment haza.

A 12 éves nyíregyházi Ádám András Gábort a szülei engedték el otthonról még pénteken, és megbeszélték, hogy találkoznak majd valahol, de a kisfiú oda már nem érkezett meg. Azóta nem tudják, hol van - írja a Police.hu.

Ádám András Gábor kb. 175 cm magas, normál testalkatú, enyhén barna bőrű. A haja oldalt rövidre nyírt, a fejtetőn hosszú és felfelé fésült, barna színű. A szeme zöld színű, szemüveget már nem visel.

A kisfiút két napja nem találjákForrás: Police.hu

Különös ismertetőjele, hogy a bal felkarja külső részén kb. 5 cm hosszú heg látható. Utoljára egy fekete színű térdnadrágban, piros-kék színű galléros pólóban, magas szárú fekete színű sportcipőben látták, és egy kék színű Nike hátizsák volt nála.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy ha valaki esetleg látta a fiút, vagy tudja, hogy hol van, az keresse fel a Nyíregyházi Rendőrkapitányságot, vagy pedig hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót. 

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.