Két különböző baleset is történt rövid időn belül az M5-ös autópályán. Előbb egy kisteherautó rohant bele egy nagyobb teherkocsiba Ócsánál, majd egy kamion gyulladt ki Kunszállás közelében.

Egy kisteherautó szaladt bele hátulról egy nagyobb teherszállító kocsiba az M5-ös autópályán Ócsa közelében.

A kisteherautó sofőrje a helyszínen meghalt. 

A sofőr holttestét feszítővágóval vágták a ki a tűzoltók az autóból.

Összeroncsolódott kisteherautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 31. kilométerszelvénynél, Ócsa térségében 2018. május 24-én, miután a jármű hátulról egy tehergépjárműnek ütközöttForrás: MTI/Mihádák Zoltán

A baleset a reggeli órákban a 31. kilométerszelvénynél történt. A baleset okát és körülményeit még nem tisztázták a hatóságok.

A helyszínelés idejére a forgalmat Újhartyánnál elterelik, az autósok Gyálnál térhetnek vissza az autópályára - írja a Police.hu.

A kisteherautó sofőrje a helyszínen meghaltForrás: MTI/Mihádák Zoltán

Egy másik akadályra is számíthatnak az M5-ös autópályán közlekedők. Egy kamion és rakománya gyulladt ki a sztrádán, Kiskunszállás közelében a 100-as kilométernél.

A tűzoltók eloltották a lángokat, azonban a legfrissebb információk még utómunkákat végeznek, így az érintett szakaszon a Szeged felé közlekedők forgalomkorlátozásra számíthatnak.

A hatóságok fokozott óvatosságra kérik a sofőröket.