Itt mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik

2018.05.24. 17:37

Gyuláról sokan azt gondolják, hogy inkább az idősebb korosztály választja, ha kikapcsolódni vágyik néhány napra. Szebeni István utánajárt a sztereotípiának, és úgy látja, Gyula az a hely, ahol a fiatalok, a családosok és az idősek is megtalálják azt, amire vágynak.

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ez alkalommal a Gyulai vár közelében található, impozáns wellness szállodába látogatott el.

Szebeni István ezúttal Gyulára látogatott elForrás: Origo

 A hotelbe érkezve a műsorvezető rögtön birokba vette szobáját, de nem várt meglepetés fogadta Kinyitottam a 8. emeleti szobám teraszának ajtaját, és lélegzetelállító látvány fogadott. A Gyulai vár, előtte a kis tóval, és a hatalmas parkkal, mesés. – ámult el Szebeni István már a kezdetekkor.

Természetesen Gyula leginkább várfürdőjéről híres, ugyanis a városnak már a török uralom előtt volt hideg vizes fürdője. 2013-ban megtörtént a Várfürdő történetének legnagyobb léptékű beruházása, melynek keretében egy új családi élményfürdőt alakítottak ki. Az új fürdő különleges családbarát szolgáltatásaival és környezettudatos műszaki megoldásaival tette teljessé a kínálatát.

Ősfás, óriási kert, medencék sokasága, amit csak elképzelni lehet. A benti uszoda lovardából lett átalakítva, gyógyvízzel feltöltve. Ez egy Csoda! A gyerekeknek csúszdák, idősebbeknek forróvizes gyógymedencék, maga a paradicsom. A város kedves, ölelő, kellemes hangulatú, a fürdő pompás, a hotel tiszta, kényelmes, barátságos, megfizethető. – összegezte a műsorvezető a Gyulán szerzett élményeit.

Három méter magasról ugrott le a műsorvezető a medencébeForrás: Origo

Szebeni István kiemelte azt is, egyáltalán nem gondolja hogy az a sztereotípia, mely szerint Gyula inkább az időseknek való, megállná a helyét. Véleménye szerint itt minden korosztály megtalálja magának azt, amire vágyik.

Hogy mi minden történt még a műsorvezetővel, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.