Félholtra verte a szeretőjét, de félt a feljelentéstől, ezért meg is ölte

Vágólapra másolva!
Egy szombathelyi férfi az élettársa tudta nélkül viszonyt kezdett egy akkor még gimnazista lánnyal. Pár év múlva azonban, mikor a férfi élettársa terhes lett, megijedt, hogy szeretője elárulja a kapcsolatukat, ezért megölte.
Vágólapra másolva!

A lány és a férfi egy elsősegély tanfolyamon ismerkedett meg. A férfi az oktatás után felvette a kapcsolatot az akkor gimnazista lánnyal, nem sokkal később már viszonyuk volt.

Az évekig tartó kapcsolat alatt a férfi többször is megverte a szeretőjét, aki úgy döntött, lezárja a kettejük közt lévő viszonyt. Az utolsó fél évben már alig találkoztak, főleg miután kiderült, hogy a férfi élettársa gyereket vár - írja a Bors.

A viszonyuk azonban így sem fejeződött be teljesen, a férfi többször elment a szeretője lakására, a nő azonban kérdőre vonta a kettős élete miatt.

Vitatkozni kezdtek, a férfi pedig eszméletlenre verte a nőt, a fejét a küszöbbe és az ajtófélfába ütötte.

Ezután magára hagyta vérben úszó szeretőjét és elindult haza, de megijedt attól, hogy ha a nő magához tér, fel fogja jelenteni, és elárulja kapcsolatukat az élettársának.

Ezért visszarohant a nő lakására, hogy megölje, a gyilkosságot pedig megpróbálta balesetnek beállítani.

A még mindig eszméletlenül fekvő nőt a pincelejáratból lerángatta a pincébe, ott egy gerendába verte a fejét, majd egy oszlopnak támasztotta. A lány telefonjáról felhívta saját magát, feltakarította a vérnyomokat, és kiment a házból. Ezután a férfi a saját telefonjáról felhívta a szeretője apját, és azt hazudta neki, hogy a lány nemrég hívta, mert leesett a pincébe.

A férfi visszament a házba, és azt látta, hogy szeretője már nem lélegzik. Felcipelte a nappaliba, és közben hívta a mentőket.

A nő azonban hirtelen magához tért és sikítani kezdett.

A férfi ekkor erősen a földhöz csapta a nő fejét, majd befogta a száját és az orrát is, míg a nő megfulladt.

Mire a mentők kiértek, a férfi feltakarította a többi nyomot is, mikor pedig az ápolók beléptek a házba, úgy tett, mintha épp újraéleszteni próbálná szeretőjét.

A férfi azonban lebukott, már több tárgyalást is tartottak az ügyében, várhatóan kedden fognak ítéletet hozni.