Ezért kellett meghalnia a hódmezővásárhelyi házaspárnak

2018.05.28. 10:25

Péntek délutánra leégett egy hódmezővásárhelyi családi ház, amelyben két holttestet találtak. Azonnal nyomozni kezdtek, hogy kiderüljön, miben halt meg az idős házaspár. A szakértők megállapították, hogy nem a tűzben égtek meg. Nem sokkal ezután pedig az is kiderült, hogy a lányuk és a párja gyilkolta meg őket még csütörtök este. Miután végeztek velük, a kocsmába mentek a gyilkosok - írja a Blikk.

A gyilkosság oka valószínűleg az lehetett, hogy a házaspár nem tudta tovább elviselni a lányuk részeges életmódját, és a párját sem kedvelték, mert már volt börtönben. A két áldozatnak, A. Lajosnak és Cs. Franciskának egy fia is van.

A húgom alkoholista volt. Nem dolgozott, többször volt elvonón, és 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetést is kapott már. Az italozó életmódja miatt hagyta el a volt férje, aki aztán egyedül nevelte fel a közös lányukat. Az új párjával a szüleimhez költöztek. Az életmódja miatt nem voltak jóban. Andrea párja a piacon árult, de minden bevételt italra költöttek. A szüleink el akarták őket zavarni otthonról, ők viszont nem tudtak volna hová menni

- mondta a Blikknek a meggyilkolt házaspár fia, majd hozzátette, hogy nagyon megdöbbentette az, hogy a húga képes volt ezt megtenni.

Forrás: Police.hu

A férfi magára vállalta a pár megölését, de azt mondta, a gázpalackot A. Andrea gyújtotta fel, hogy balesetnek álcázzák, amit tettek. A nő rosszul lett.

Füstmérgezést kapott, ezért őt a Szegedi Klinikára szállították, onnan pedig a helyi börtönbe. A párját Hódmezővásárhelyen tartották. Azóta nem tudom, mi lett velük. A szüleimet mindenki szerette a környéken, a temetésüket a másik húgom intézi. Nem hamvasztathatjuk őket, gondolom hatósági boncolást végeznek majd"- mondta a férfi.

Forrás: Origo

Ahogy korábban megírtuk, az idős házaspárt csütörtök este gyilkolták meg, a lányuk párja egy tárggyal fejbe vágta őket. Koponyatörésben haltak meg. A 87 éves férfi figyelmét A. Andrea terelte el, az idős asszony pedig szív- és cukorbetegként nem tudott védekezni, pár évvel korábban le kellett amputálni az egyik lábát. Ezek után A. Andrea felgyújtott egy gázpalackot, majd a férfival együtt elmentek kocsmázni. Amikor péntek hajnalban hazaértek, a nő hívta a rendőrséget és a tűzoltókat. Kihallgatásuk közben ellentmondásokba keveredtek, majd a férfi bevallotta a gyilkosságot. Most mindketten előzetes letartóztatásban vannak, a férfi büntetett előélete miatt akár élete végéig is börtönben maradhat.