Megdöbbentő vallomást tett egy titokzatos tanú VV Fanni ügyében

2018.05.29. 08:32

Egy titokzatos nő kereste fel VV Fanni családjának ügyvédjét egy sokkoló vallomással - írja a Blikk.

Egy titokzatos tanú telefonon mondott el egy megdöbbentő elméletet VV Fanni meggyilkolásának ügyével kapcsolatban. A nő, aki felhívta Fanni családjának ügyvédjét, félve számolt be az információkról, mert bosszútól tart. Azt állítja a holttestet egy erdőben tüntette el a gyilkos - írja a Blikk.

A család ügyvédje szerint lehetséges, hogy a nő igazat állítForrás: police.hu

A nő vallomása szerint a lány holttestét egy Veszprém közeli erdőbe vitte a gyilkos, hogy megetesse a vaddisznókkal, amik majd teljes egészében eltüntetik a testet.

Többször felhívnak különböző teóriákkal Fanni hollétéről, így például nemrég egy hölgy hívott. Elmondásából kiderült, hogy jól ismeri Fanni gyilkossági ügyét, sőt, arról is van elképzelése, hogy mi történt a holttesttel - mondta a Blikknek dr. Lichy József, a család ügyvédje.

A nő azt állította az ügyvédnek, hogy egy tanácsadót keresett fel a lehetséges gyilkos, és segítséget kért tőle a lány testének eltüntetéséhez. Az illető azt tanácsolta neki, hogy egy vadászles közelében tegye le a holttestet, és szórjon kukoricát köré, hogy az állatok könnyebben szagot fogjanak.

A család jogi képviselője szerint a tanácsadó valószínűleg jól ismeri az erdőt, vagy akár egy vadász is lehet.

A beszélgetést az ügyvéd jelezni fogja az ügy főnyomozójának, ugyanis lehetséges verzióként merül fel ez a kegyetlen módszer, mivel a rendőrök is egy Veszprém környéki erdőben keresték elsőként a holttestet.

Azonban eddig még nem találták meg Novozánszki Fanni testét. Továbbra is B. Lászlót gyanúsítják a gyilkossággal, akinek előzetes letartóztatását múlt héten még három hónappal meghosszabbították.