A Soros-birodalom teljes letámadást indított Magyarország és a Stop Soros ellen

2018.05.30. 16:56

A Fidesz-frakció szóvivője szerint azonnali és teljes letámadást indított a Soros-birodalom a parlamentnek kedden benyújtott "Stop Soros" törvényjavaslat ellen.

Halász János szerdán Budapesten újságíróknak úgy fogalmazott:az kiabál, akinek a háza ég.A Stop Soros célja ugyanis az illegális migráció szervezésének megakadályozása és büntetése, azok viszont, akiknek nem érdeke egy ilyen törvény, ismét teljes letámadást indítottak Magyarország és a Stop Soros ellen - mondta. A szóvivő szerint a Soros-hálózat jól ismert tagjaival az élen máris nagy erők mozdulnak meg a törvénycsomag ellen, és ugyanazok a szervezetek tiltakoznak, amelyek valamilyen módon részt vesznek és érdekeltek az Európa felé irányuló migráció szervezésében.

Halász János, a Fidesz frakcióvezető-helyettese, a frakció szóvivője.Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

Ugyanezek a Soros-szervezetek követelték korábban a kerítés lebontását, kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, a jogi határzárat, a tranzitzónákat és a magyar határvédelmet is, és ők akarták megakadályozni a kvótanépszavazást, valamint a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt.

Magyarországon a magyar emberek szava és érdeke számít, márpedig mi, magyarok nem akarunk bevándorlóországban élni - hangsúlyozta Halász János.
Ezért meg fogják kezdeni a Stop Soros parlamenti vitáját, és el is fogadják a törvénycsomagot július 20-ig - közölte a frakciószóvivő.

Halász János elmondta, hogy a Stop Soros nem puhult, hanem sokkal erősebb lett, szigorodott, amivel a Fidesz-frakció teljesen egyetért.