Szebeni István: Fiatalodtam tíz évet!

2018.05.31. 17:51

Szebeni István úgy érzi, legalább tíz évet fiatalodott. Mindezt egy fiatalító arckezelésnek köszönheti, melyet életében először próbált ki. A műsorvezető Cserkeszőlőre látogatott el egy kis kikapcsolódásra.

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ez alkalommal Cserkeszőlőt vette górcső alá.

Cserkeszőlőre látogatott a műsorvezetőForrás: Origo

Azonnal megfogott a kedves fogadtatás, szinte olyan a hely, mint egy jó meleg otthon. Barátságos apartman, ami minden jóval felszerelt, amire csak szükségünk lehet. Kifejezetten tetszett a hangulatvilágítással felszerelt festmény, igazán romantikus. De nemcsak az apartman, hanem a hozzá tartozó a kertre és a medencére néző hatalmas terasz is impozáns és nyugalmat árasztó egyszerre." -mesélte első benyomását a hotelről Szebeni István.

A műsorvezető azonban nemcsak a külcsínre kíváncsi, egy másik nagyon fontos szempont az ételek minősége is. Hazai ízekkel azonban könnyen le lehet venni a lábáról.

Barátságosnak és otthonosnak találta Szebeni István a hoteltForrás: Origo

Friss gőzölgő húsleves, a vasárnapi ebédet idézve, aztán szarvas filé sült körtével, tejszínhabos desszerttel. Istenem... Micsoda csoda. Van kérdés?– nyilatkozott a menüről Szebeni István.

Ezt követően – ahogyan az lenni szokott – ismét kipróbált valami olyat, amit eddigi élete során még soha. Ráadásul egy olyan dolgot, amire a legtöbb férfi legyintve azt mondaná, á dehogy. Szebeni István azonban úgy döntött, kipróbálja, milyen is egy fiatalító arcmasszázs, az eredményen pedig maga is meglepődött.

Sportmasszázs után úgy döntöttem, kipróbálom a fiatalító arckezelést, sőt arcmasszázst. Őrületesen jó! Tíz év mínusz! – összegezte élményét a műsorvezető.

Életében először próbálta ki a fiatalító arcmasszázstForrás: Origo

Hogy mi minden történt még a műsorvezetővel, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.