Az ellenzék bizonyítja, hogy Soros zsoldjában áll

Puskás Imre
Körösladány, 2015. szeptember 8. Puskás Imre kulturális örökségvédelemért felelős helyettes államtitkár beszédet mond a Wenckheim-család kriptájának felújítása alkalmából tartott ünnepségen Körösladányban 2015. szeptember 8-án. MTI Fotó: Rosta Tibor
Vágólapra másolva!
Ha az ellenzék nem támogatja a Stop Sorost, azzal azt bizonyítja, hogy Soros György zsoldjában áll - közölte Puskás Imre, a Fidesz szóvivője.
Vágólapra másolva!

A kormánypárti politikus szerint a Soros-hálózat azért támadja a Stop Soros törvénycsomagot és az alkotmánymódosítást, mert

Puskás Imre Forrás: MTI/Rosta Tibor

Azzal kapcsolatban, hogy a törvénycsomag ellen tiltakoztak "civil" szervezetek a Parlament előtt, Puskás megjegyezte:

a Soros-hálózat nemcsak a Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden rendelkezésére álló befolyással igyekszik elérni, hogy Magyarországot eltávolítsa a Soros-terv megvalósításának útjából.

Úgy vélte, Soros György szövetségesei az Európai Unióban, az ENSZ-ben és a nemzetközi sajtóban is teljes erővel támadja a bevándorlásellenes magyar kormányt és a Fideszt.

- tette hozzá.

Puskás reagált arra is, hogy Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese közölte: a frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a Stop Soros törvénycsomagot.

A szóvivő hangsúlyozta:

Az ellenzéki pártok most is a Soros-terv megvalósításáért, Magyarország bevándorlóországgá tételéért dolgoznak.

Ha ismét nem támogatják az akciótervet, azzal egyértelműen igazolják, hogy Soros zsoldjában állnak

- jegyezte meg.

Puskás Imre reagált arra is, hogy Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arról beszélt: pártja arra kéri az Európai Uniót, hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt.

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott:

Mint mondta, ha a DK-n múlna, „Brüsszelre és a migránspárti Soros-hálózatra bíznák Magyarországot, teljesen feladnák a nemzeti szuverenitást, a nemzeti érdekeket, és bevándorlóországgá tennék hazánkat".