Az ellenzék bizonyítja, hogy Soros zsoldjában áll

2018.06.04. 16:46

Ha az ellenzék nem támogatja a Stop Sorost, azzal azt bizonyítja, hogy Soros György zsoldjában áll - közölte Puskás Imre, a Fidesz szóvivője.

A kormánypárti politikus szerint a Soros-hálózat azért támadja a Stop Soros törvénycsomagot és az alkotmánymódosítást, mert be akarják telepíteni a bevándorlókat Európába, de a parlament előtt lévő akcióterv ezt megakadályozza.

Puskás ImreForrás: MTI/Rosta Tibor

Azzal kapcsolatban, hogy a törvénycsomag ellen tiltakoztak "civil" szervezetek a Parlament előtt, Puskás megjegyezte: a Soros-hálózat nemcsak a Kossuth téri tüntetéssel, hanem minden rendelkezésére álló befolyással igyekszik elérni, hogy Magyarországot eltávolítsa a Soros-terv megvalósításának útjából.Úgy vélte, Soros György szövetségesei az Európai Unióban, az ENSZ-ben és a nemzetközi sajtóban is teljes erővel támadja a bevándorlásellenes magyar kormányt és a Fideszt.

Nekünk Magyarország az első, hazánkat nem hagyjuk cserben - tette hozzá.

Puskás reagált arra is, hogy Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese közölte: a frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a Stop Soros törvénycsomagot.

A szóvivő hangsúlyozta: a szocialisták - ahogyan az elmúlt években, úgy most sem akarják megvédeni Magyarországot, és ismét támadják az illegális bevándorlást tiltó és az illegális migráció szervezését büntető törvénycsomagot.

Az ellenzéki pártok most is a Soros-terv megvalósításáért, Magyarország bevándorlóországgá tételéért dolgoznak. Ha ismét nem támogatják az akciótervet, azzal egyértelműen igazolják, hogy Soros zsoldjában állnak - jegyezte meg.

Puskás Imre reagált arra is, hogy Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arról beszélt: pártja arra kéri az Európai Uniót, hogy közvetlenül ossza el a Magyarországra érkező uniós forrásokat, és a folyamatból hagyja ki a magyar kormányt.

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott: felháborító Gyurcsányék nemzetellenes tevékenysége: a migránsokat behoznák, a magyarok pénzét pedig elvennék. Mint mondta, ha a DK-n múlna, „Brüsszelre és a migránspárti Soros-hálózatra bíznák Magyarországot, teljesen feladnák a nemzeti szuverenitást, a nemzeti érdekeket, és bevándorlóországgá tennék hazánkat".