Forgalomkorlátozások az M1-esen, folytatódik a felújítás

2018.06.04. 07:44

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezen a héten is folytatja az M1-es autópálya burkolatának felújítását, a munkálatok miatt főként a Budapest felé vezető oldalon lesznek félpályás lezárások.

A vállalat tájékoztatása szerint a bicskei mérnökség területén hétfőn

a 34-36-os kilométerszelvényben a főváros felé vezető oldalon,

a kapaszkodósávon végeznek nagy felületű javítási munkákat.

Kedd-csütörtökön hasonló munkálatok zajlanak, szintén a Budapest felé vezető oldalon a 35-40-es kilométerszelvényben a külső sávban. Ezen a helyszínen egy sávon haladhat a forgalom.

Az autópálya bicskei szakaszán hétfőtől-péntekig az elválasztó sávban sövényvágást végeznek a belső sáv zárása mellett,

hétköznap reggel fél hét és este 20 óra között, valamint kisebb burkolatjavítások várhatók mozgó terelés és sebességkorlátozás bevezetésével.

A társaság komáromi mérnökségéhez tartozó szakaszon kedden és szerdán végeznek nagy felületű burkolatjavítást a Budapest felé vezető oldalon, a 103-105-ös kilométerszelvényben Nagyszentjános térségében. A munkálatok ideje alatt az autók egy forgalmi sávon haladhatnak.

Az M0-s csomóponttól kezdődő két és fél kilométeres szakasz felújítási munkái előreláthatóan július közepéig tartanak.

A közlekedők az aktuális korlátozásokról, forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál vagy a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk.