Villamossal karambolozott egy busz Debrecenben

Debrecen, 2018. június 6. Sérült kisiklott villamos Debrecenben, a Piac utca és a Kossuth utca kereszteződésében, ahol a jármű összeütközött egy autóbusszal 2018. június 6-án. A balesetben tizenketten megsérültek. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Villamossal ütközött össze egy autóbusz Debrecenben, a Kossuth utca és a Piac utca találkozásánál - írja a Katasztrófavédelem.hu.
Vágólapra másolva!

Az ütközés akkora volt, hogy a villamos kisiklott, tizenketten sérültek meg a balesetben. A kiérkező mentők megkezdték az ellátásukat, állapotukról még nincs információ.

Sérült kisiklott villamos Debrecenben, a Piac utca és a Kossuth utca kereszteződésében, ahol összeütközött egy autóbusszal 2018. június 6-án Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Cívishír információi szerint két ember súlyosan, tízen könnyebben sérültek meg a balesetben.

A balesetben tizenketten megsérültek Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Egy 1-es villamos ütközött 25-ös autóbusszal, előbbi vezetőfülkéje teljesen összetört, míg a busznak a bal oldalán, a hátsó harmadában tört ripityára az ablaka és a karosszériája. A villamos a Nagyállomás, a busz a Kossuth utca irányába haladt a karambol bekövetkezésekor.

Az összetört autóbusz a Piac utca és a Kossuth utca kereszteződésében Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A rendőrség arra kéri a baleset szemtanúit, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyenek bejelentést telefonon.