A Fidesz-KDNP mindig is a magyar nemzeti érdekeket tartotta szem előtt

Vágólapra másolva!
Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője új munkájáról, a kormány előtt álló feladatokról is beszélt a Heti Tv Pirkadat című műsorában.
Vágólapra másolva!

A volt képviselő elmondta, van élet a Parlamenten túl is, számára az a fontos, hogy a hazáját szolgálja. Új munkájával kapcsolatban megjegyezte, a két párt álláspontját kell majd a nyilvánosság előtt képviselnie, ebben nincs semmiféle változás, hiszen ezt végezte a választások előtt is, igaz akkor még mellette országgyűlési képviselő is volt.

A jövő évi költségvetéssel kapcsolatban a szóvivő elmondta, a Fidesz-KDNP számára mindig is kiemelten fontos volt, hogy az ország költségvetése biztonságot nyújtson az emberek számára, a gazdaság szereplői számára meg egy olyan környezetet, ahol képesek a cégek növekedni.

A kormány mindig is két alapelvet tartott a szeme előtt, az első az államadóság csökkentése, mégpedig mindig, ha jól megy a gazdaság, ha kevésbé jól. A másik pedig az, hogy a költségvetés hiányát 3 százalék alatt kell tartani, ezt is mindig. Ennek is fényében a jövő évi költségvetés egy fegyelmezett, konszolidált büdzsé lesz, amiben ráadásul a biztonság is főszerepet fog játszani.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.