Kiderült, ki segíthette VV Fanni gyilkosát

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László egy bérelt autóban vitte el a lány élettelen testét a lakásából. Az autóban egy véres kötelet találtak a rendőrök, amin rajta volt a meggyilkolt lány és a gyanúsított DNS-mintája is, valamint egy harmadik, ismeretlen férfié. Most kiderült, ki ért még hozzá a kötélhez - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Mintát vettek B. László családjának összes férfi tagjától, az apjától, nagyapjától, nagybátyjától és a testvérétől is. A DNS-minta vizsgálatát befejezték, a Blikk információi szerint

az eredmény megerősítette a rendőrséget a gyanújában, alátámasztja az eddigi feltételezéseket.

Forrás: Blikk

- mondta a lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

A lap megkereste a gyanúsított nagybátyját, Brodmann Pétert, aki korábban a védője is volt B. Lászlónak.

Állítása szerint biztos abban, hogy az ő DNS-e nincs rajta a kötélen.

- mondta a lapnak Brodmann Péter, aki szeretné kérvényezni, hogy újra ő védhesse B. Lászlót.

Forrás: RTL

VV Fanni, vagyis Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el a XIII. kerületi albérletéből. A házban lévő kamerák rögzítették, amint egy férfi – akit a gyilkossággal gyanúsítanak –, leviszi a lakásból, majd autójába teszi az alélt lányt. Innentől azonban semmi sem biztos, hiszen míg a rendőrség emberöléssel gyanúsítja a dunaújvárosi férfit, addig ő azt állítja: semmi köze a lány eltűnéséhez, a lány holttestét pedig azóta sem találták meg.