Ez a kisfiú teljesen elvarázsolta Szebeni Istvánt

2018.06.11. 16:19

Zalakaroson, egy mágikus helyen járt Szebeni István. A különleges helyen aztán találkozott egy különleges kisfiúval is. Daren – a műsorvezető elmondása szerint- nem csupán remek bűvész, de kiváló idegenvezető is.

Zalakaroson ismerte meg Szebeni István DarentForrás: Origo

Szebeni István magyar wellness szállodákat tesztel, tapasztalatairól pedig videóban számol be. Ezúttal Zalakaroson járt, az ott szerzett élményeiről vlogjában mesél.

Ahogy megérkezett a szállodába Szebeni István, egyből golfkocsira pattantak segítőjével, Darennel, aki nemcsak bűvész, hanem remek idegenvezető is elmondása szerint.

Körbejártuk a szállodát, aztán körbe is kerekeztük, méghozzá nem is akárhogy; gyorsulási versennyel kezdtük, igaz én egy háromkerekűre pattantam, és úgy mutattam a két méteremmel rajta, mint a majom a köszörűkövön – mesélte a műsorvezető, aki láthatóan sugárzott.

Viccesen nézett ki a műsorvezetőForrás: Origo

A szoba elfoglalása és az ebéd elfogyasztása után a műsorvezetőt különböző bűvésztrükkökkel szórakoztatta Daren, de még hosszas kérés után sem árulta el Szebeni Istvánnak a titkát.
Ebéd után, fociztunk, ami nekem a csúcspont volt, persze hatalmas kivetítőn,egymás ellen. Darts, billiárd, léghoki, mint egy igazi bűnbarlang. – összegezte Szebeni István, mivel töltötték el Darennel együtt az időt a hotelben.

Ezután talán azt gondolhatta, nem éri több meglepetés. Bejelentkezett egy masszázsra, de a masszőr még őt is meglepte. Egy indiai masszőr vette kezelésbe, aki még dédnagyapjától tanulta el a mesterséget.

A műsorvezető azt mondja, ez volt eddig a legjobb masszázsaForrás: Origo

Santos a még most is élő 117 éves dédnagypapájától tanulta a fogásokat, aki még mindig aktív, ez hihetetlen. Sok masszázson voltam már, de eddig ez volt a legjobb

 – meséli a videóban Szebeni István.

A mágikus hotel megtette hatását, ugyanis a műsorvezetőt teljesen elvarázsolta a zalakarosi hotel.

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.