Az Amnesty International egy bevándorlást támogató szervezet

2018.06.12. 15:48

Az Amnesty Internationalhez hasonló - bevándorlást támogató - szervezeteket nevén kell nevezni, és nyíltan harcolni kell ellenük – jelentette ki Hollik István a szervezet budapesti irodája előtt tartott sajtótájékoztatóján. A politikus egy „Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragasztott az iroda ajtajára.

A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője kiemelte, hogy az Amnesty International is egy migrációt támogató szervezet. Nevén kell nevezni az ilyen szervezeteket, rájuk kell mutatni annak érdekében, hogy minden magyar megtudja, mi is a valódi céljuk – tette hozzá.

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője sajtótájékoztatót tart az Amnesty International budapesti irodája, a VI. kerületi Rózsa utca 44. számú ház előttForrás: MTI/Máthé Zoltán

Ők ugyanis a magyar emberek véleményével szembemenve azon ügyködnek, hogy végrehajtsák a Soros-tervet, és migránsokkal árasszák el Európát, Magyarországból pedig bevándorlóországot csinálnának – jelentette ki.

A kereszténydemokrata politikus véleménye alapján ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt napokban az Amnesty International egy I welcome elnevezésű kampányt indított el, melynek az a célja: lobbizzanak annak érdekében, hogy a migrációt, mint alapjogot ismerjék el.Ezzel a kampánnyal fel akarják gyorsítani a betelepítési programokat és szponzorációs csoportokat szeretnének létrehozni a migránsok támogatására.

Az Amnesty székházaForrás: Origo

Fel akarják gyorsítani a családegyesítéseket, és az a céljuk, hogy okostelefonokkal, valamint egyéb technológiai eszközökkel lássák el a migránsokat. Olyan migránsoknak is tanácsokat adnak, akiknek egyértelműen nem jár a menekültjog, sőt, még a terrorista Ahmed H. kiszabadítását és kárpótlását is követelik – közölte a szóvivő.

A kormánypárti politikus szerint azAmnesty Internationalhez hasonló szervezeteket nevén kell nevezni, és nyíltan harcolni kell ellenük. Hangsúlyozta, hogy meg kell tiltani az illegális bevándorlás szervezését és támogatását. Ezt a célt szolgálja a Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás, melyet a Fidesz és a KDNP egyértelműen meg fog szavazni – tudatta álláspontját.

A bevándorláspárti Amnesty székházaForrás: Origo

Hollik István egy Bevándorlást támogató szervezet feliratú matricát ragasztott Amnesty International budapesti irodájának az ajtajára, és egyben bejelentette, hogy minden bevándorláspárti szervezethez el fognak menni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK