A férfi egy baseball ütővel halálra verte az anyját, majd több órán keresztül próbálta elégetni a holttestet a hátsókertben.

A 34 éves Kyle Tucker minden előjel nélkül rátámadt a 60 éves anyjára, arcon vágta egy baseball ütővel, majd addig verte amíg meg nem halt. Ezután begyújtotta a tűzrakóhelyet a hátsókertben, és 8 órán keresztül próbálta elégetni a holttestet. Senki nem vette észre a nagy füstöt, és a szag sem tűnt fel senkinek. Egy urnát is rendelt az interneten az anyja bankkártyájával, hogy beletehesse a hamvakat - írja a People.

A meggyilkolt asszony testvére hívta a rendőrséget, mert napok óta nem tudta elérni telefonon. A férfi azt hazudta a rendőröknek, hogy az anyja lelépett egy férfival. A rendőrök viszont megtalálták a hátsókertben az asszony maradványait, a férfi ekkor bevallott mindent.

Isten a testembe költözött és azt parancsolta, hogy menjek le a lépcsőn a baseball ütővel a kezemben, aztán minden olyan gyorsan történt, alig emlékszem valamire. Nem érzem úgy, hogy én tettem volna, Isten volt, az én kezem által- mondta a férfi a rendőröknek.

A férfi biztos abban, hogy az anyja többször is megpróbálta megölni őt, megmérgezte és bogarakat tett az ágyába.

A férfit őrizetbe vette a rendőrség, egy orvos is meg fogja vizsgálni, hogy beszámítható volt-e a gyilkosság idejében.